Кадрава или права коса?

Кадрава или права коса?

• Права

Гласови: 200 65,6%
  • Кадрава

Гласови: 105 34,4%

• Вкупно гласачи
    305
D

dh00|

Гостин
имам сериозно кадрава коса и долга некаде со струкот...убава ми е вака-јес да понекогаш си мислам дека полесно ќе ми е да имам права коса, а сум ја испеглала неколку пати „и бај д веј, одлично ми стои“:pos2:
:helou:

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Имам кадрава коса некогаш ја носам така а некогаш испечлана т.е. права.
Така да не можам да се одлучам!:toe:

M

makedon^

Гостин
Измеѓу права и виткана, онака малку брановито извиткана

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Имам кадрава коса ама многу често ја пеглам...повеќе ми се допаѓа права...:pipi:

T

theTinule

Гостин
Имам права коса...ама права ептен! Исто ко пеглана да ми е...
Повеќе сакам да имам виткана коса, а и поубаво ми стои :) Витканата коса е како имиџ..си создаваш стил..шо знам...Коа ќе прашаат„Абе која е таа “Име на некоја“?-Абе таа една со виткана коса“ прво тоа иде :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Јас имам права коса и многу си се гордеам со тој факт.поз

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Права коса си е права коса....преферирам права коса...:smir:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Како мала имав кадрава коса, ама со тек на време ми се исправи и сега ми е толку права што многу тешко се витка (сум пробала по фризери, со витлери, со фигаро, со крпчиња... со што се не), ама ми се допаѓа права долга коса + шишки каква што е мојата:pipi:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
како мала имав права коса ама со текот на времето се извитка и нон стоп ја пеглам повеке сакам права коса...

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Имам долга кадрава коса и не ја менувам за ништо. Си ја обожавам косата.
А порано ко бев мала цело време ја чешлав за да ми се исправи и бев ко струја да ме фатила :pos: . Сега веќе не, сега си ја обожавам каква што ми е. :pipi:
The same.:smir:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
имам долга и премногу права коса ко пеглана да е и се нервирам многу шо само со некој витлери, пунџи и шо не ја виткам и ништо...најмногу 5-10 минути ќе седи виткана и ми се исправува пак...а сакам виткана коса многу
а сакам машки со права коса за да можам да ги "чешлам" со прсти :) ако има виткана коса тогаш ми се заглавуваат прстите xD

Kajgana Shop

На врв Bottom