Каде оваа зима?

Член од
16 август 2007
Мислења
262
Поени од реакции
4
za raspustot doma da da doma vo skopje vala dosta bese belgarad sea malce SAMA vo kukata... izleguvanja...shetanja...SKOPJE HEAR I COME....

R

reactive89

Гостин
Сеуште незнам, али ќе смислиме нешто, ќе дојде време и за тоа :) Може накај Маврово на еден ден со друштво и и и и... да да... хахахаха :)

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Pa..... ako si kupam novi skii.... ke idam na shapka, a ako ne ke idam nedela dena u dojran, ama moram da si kupam novi skii taka da.....

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
дома, треба да се учи, доаѓа фебруарска сесија за полагање

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Домааааа ама буквално дома,надвор е многу ладно па за то дома ќе си деам в топло и ќе си учам по малце!!!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Јас готово дефинитивно решив...!!!!

Идам за Копаоник, трган на 8 јануари! Леле одвај чекам!!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
Темава е отворена или од бивши студент или од иден студен. трето нема :pos2:. Нормално нигде :)! Ќе учам за колоквиуми/испити :tapp:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
haha nikade. Zgaznav na sajka kaj edno drugarce, i nemozam da odam sega ni na skianje, ni nisto. Si kuliram ovaa zima.
Ajde zdravje drugata god hehe

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Не одам нигде кеси седам дома и ке си се топлам.Поубо каде?

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Зима. Зимски распуст. Бела идила. Милини...

Кратко и јасно. Каде оваа зима?(зимовање)

Јас ќе одам на скиење, али од дома треба да решиме дали Копаоник или Јахорина. АЛи има време...

Вие?
Зимскиот распуст половина измина и таа половина ја предремав дома и шетање до град и толку али оваа другата половина ке треба да ја искористам максимално.Ке одам на планина 2-3 дена а потоа ке свратам некаде на гости :toe:

Д

Демијан

Гостин
Каков распуст.Имам колоквиуми,испити воопшто не размислувам негде да одам,може Маврово на еден ден,ама и тоа тешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom