Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.623
Поени од реакции
782
8 god ja imam, si ja odrzuvam, vadam prasinata i vodata, proveruvam sve.. ne naednas, tuku na nekolku pati (poslednite 4-5 pato) zamirisuvase koga rabotese i ne gi dosusuvase alistata, a od pred nekoj den prestana voopsto da raboti.. ja stavam na programa i ne raboti.. na disolejot si pokazuva, ima struja, stiskas start i ne pocnuva..
Имаш во Нептун ,Техномаркет,Сетек и сл. купи си нова оваа си го иживеала векот верувај

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.923
8 god ja imam, si ja odrzuvam, vadam prasinata i vodata, proveruvam sve.. ne naednas, tuku na nekolku pati (poslednite 4-5 pato) zamirisuvase koga rabotese i ne gi dosusuvase alistata, a od pred nekoj den prestana voopsto da raboti.. ja stavam na programa i ne raboti.. na disolejot si pokazuva, ima struja, stiskas start i ne pocnuva..
Веројјатно до греачите е проблемот се заменува истрошените делови

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.065
Поени од реакции
7.731
Lichi kako da ima maka so motorot ili remenot.
Startovaj program i primeti dali ima tivko zuenje od motorot.Toj e mnogu tivok bez opteretuvanje(Ako e skinat remenot)

Kajgana Shop

На врв Bottom