Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам флуоресцентни бои за лице и тело? Ми требаат за на фестивал, сакаме да се ишараме и да бидиме уникатно друштво :) Фала однапред

Алтернатива може да ти бидат флуоросцентните маркери, зелен, портокалов, жолт итн. Незнам за каков фестивал ти требаат ама ако има UV неонки ќе се познава и ова :)

Можете ли да ми кажете дали работи Картингот, што е во склоп на Борис Трајковски, и ако да од колку до колку ?

Благодарам однапред :)

Anyone ?

Прееска случајно поминав од Борис Трајковски, не сум го видел твојот пост. Најмногу што би ти помогнал е дека видов гуми поставени како за картинг стаза, што значи дека вајда работи. Денеска беше недела можеби затоа немаше ништо... како и да е имам работа деновиве натака пак, па ќе прашам.

Прееска случајно поминав од Борис Трајковски, не сум го видел твојот пост. Најмногу што би ти помогнал е дека видов гуми поставени како за картинг стаза, што значи дека вајда работи. Денеска беше недела можеби затоа немаше ништо... како и да е имам работа деновиве натака пак, па ќе прашам.

Ќе ми направиш голема услуга пријателче, ако не ти е проблем прашај :)

Ти благодарам :)

Прво таму побарав ама нема... :unsure:
Пробај ако не како што ти кажа AceCaleb или користи креон ( или моливчиња во боја за шминкање, ако воопшто постојат такви, не се разбирам многу на таа тема :D ) за да си црташ по лицето :)

Ми треба изработка на флаери али да е што поефтино.
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 23:00 ---
Ми треба изработка на флаери али да е што поефтино.

Ме интересира каде можам да најдам помали бурмашини? :) Тенкс

Ќе ми направиш голема услуга пријателче, ако не ти е проблем прашај :)

Ти благодарам :)

Поминав сабајлево после работа. Работат секој ден (и сабота и недела) од 10 наутро до 12 на полноќ. Еве ти го ценовникот, направив муабет со газдата дали има попусти ако се повеќе луѓе во прашање, ми кажа дека во зависност од луѓето и круговите што ќе се возат може да се договори попуст. Повели и другпат ;)

IMG_20130624_090616.jpg

флуоросцентни бои за журка !!!

Никшичко пиво ( темно или светло ) и Слатко од КОРА ОД ПОРТОКАЛ.
tumblr_majgam9uCl1r9373ko1_500.jpg

Ми треба мрежа како од фудбалски гол, само бајаги поголема...

Каде можам да барам нешто такво кај нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom