Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам флуоресцентни бои за лице и тело? Ми требаат за на фестивал, сакаме да се ишараме и да бидиме уникатно друштво :) Фала однапред

Алтернатива може да ти бидат флуоросцентните маркери, зелен, портокалов, жолт итн. Незнам за каков фестивал ти требаат ама ако има UV неонки ќе се познава и ова :)

Можете ли да ми кажете дали работи Картингот, што е во склоп на Борис Трајковски, и ако да од колку до колку ?

Благодарам однапред :)

Anyone ?

Прееска случајно поминав од Борис Трајковски, не сум го видел твојот пост. Најмногу што би ти помогнал е дека видов гуми поставени како за картинг стаза, што значи дека вајда работи. Денеска беше недела можеби затоа немаше ништо... како и да е имам работа деновиве натака пак, па ќе прашам.

Прееска случајно поминав од Борис Трајковски, не сум го видел твојот пост. Најмногу што би ти помогнал е дека видов гуми поставени како за картинг стаза, што значи дека вајда работи. Денеска беше недела можеби затоа немаше ништо... како и да е имам работа деновиве натака пак, па ќе прашам.

Ќе ми направиш голема услуга пријателче, ако не ти е проблем прашај :)

Ти благодарам :)

Прво таму побарав ама нема... :unsure:
Пробај ако не како што ти кажа AceCaleb или користи креон ( или моливчиња во боја за шминкање, ако воопшто постојат такви, не се разбирам многу на таа тема :D ) за да си црташ по лицето :)

Ми треба изработка на флаери али да е што поефтино.
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 23:00 ---
Ми треба изработка на флаери али да е што поефтино.

Ме интересира каде можам да најдам помали бурмашини? :) Тенкс

Ќе ми направиш голема услуга пријателче, ако не ти е проблем прашај :)

Ти благодарам :)

Поминав сабајлево после работа. Работат секој ден (и сабота и недела) од 10 наутро до 12 на полноќ. Еве ти го ценовникот, направив муабет со газдата дали има попусти ако се повеќе луѓе во прашање, ми кажа дека во зависност од луѓето и круговите што ќе се возат може да се договори попуст. Повели и другпат ;)

IMG_20130624_090616.jpg

Никшичко пиво ( темно или светло ) и Слатко од КОРА ОД ПОРТОКАЛ.
tumblr_majgam9uCl1r9373ko1_500.jpg

Ми треба мрежа како од фудбалски гол, само бајаги поголема...

Каде можам да барам нешто такво кај нас?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom