Кај универзална сала имаш продавница каде има готови знамиња, џамбо знамиња енд стаф. Можеш и да си нарачаш посебна големина, зависи колкав ти е ѕидот.каде можам да најдам за да си закачам на зид старото македонско знаме со 16 краци да биде доста големо да ми го опфала целиот зид ..дали можам да најдам или треба да ми го направат рачно да го шијат и со уште не???
The Iron GiantСе работи за еден цртан филм ако може некој да ми помогне
На телма го имаат давано порано со еден голем робот и едно мало детенце при крајот роботот идат војници да го уништат ми треба името на цртанов
Чипување у една зградаа карши Беверли Хилс,пишува PlaystationCD(нека не те буни имево чипуваат),а рачките се 1090 денари у Germanos!:smir:Чипување на Сони 2ка колку пари е и каде може да се чипува? и оргинал рачки колку пари се?
Дај да видиме како испадналоКај универзална сала имаш продавница каде има готови знамиња, џамбо знамиња енд стаф. Можеш и да си нарачаш посебна големина, зависи колкав ти е ѕидот.
Мој совет веќе ако редиш на цел ѕид...подобро ти е да викнеш сликар и да ти го нацрта, онака профи со некој добри додатоци си знае уметникот...како што е случај во мојава соба.
Во Комуна...по која цена тие ќе ти кажат :helou:Иам купои дома весници, па каде би можел да ги продадам и која е цената за кило?
40 denariabe kolku pari e vlez u ZOO ?!?!
Каде е тоа Комуна? -.-Во Комуна...по која цена тие ќе ти кажат :helou:
KОМУНА АД - СКОПЈЕКаде е тоа Комуна? -.-
Епа фабриката Пластика ја затворија пробај во оние работилници што работат со заварување или слични работи :helou:каде може да најдам работилница што работат со топена пластика? ми треба конкретно за браниче предно од веспа, скршено е од едната страна, па да го прелепат убаво сакам!