Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.148
Поени од реакции
4.026
Појма неам, ја и онака сум сам тука нема да иам со кого да славам така да искрено се надевам да работам таа вечер, бар ќе се опарам пошто ако работам за Н.Г. би требало голем бонус да добијам башка ако ништо друго бар со колегите ќе ја дочекам вечерта, боље него сам дома...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Bulgaria, Golden Sands - Special Guest Star DJ @BONKERS Disco :)
Кажи нешто повеќе за тоа. Во дискотека, плаќање итн....?
--- надополнето: Oct 29, 2011 11:27 PM ---
Што ли ќе кажат оние што мора да работат за Нова Година (како на пример тие на железничка, во блоница по токсикологии). Луѓето греота неможат ниеднаш да дочекаат Нова Година, но јбг таква им е работата. :(

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Во кој град во Европа е добро да се слави нова година? И ако знае некој да ми препорача агенција.

П

Пепси_

Гостин
Во кој град во Европа е добро да се слави нова година? И ако знае некој да ми препорача агенција.
Истото прашање :D
http://etc.com.mk/viena.aspx - Виена http://www.atlantis.com.mk/index.php?id=650 - Прага

Виена е одлична и се дочекува НГ на отворено т.е. плоштад,а во Прага е во перверзна дискотека со настапи на 20dj

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Или дома со братми мајками татко ми , ќе се изналпам пилешки батаци , неколку плескавици... се и сешто од јадење до пијање и на ФОРУМОВ кајгана ќе киснам , кој сум шо сум во 00:01 ќе честитам овде........
Или пак друга варијанта со другарите ќе се собериме негде кај некого дома и ќе пијаме...јадиме.....
Ама имам претчувство првава варијанта ќе да е

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Гледам дека од некоја агенција, Тера Травел мислам дека беше, ми пратија понуда за во Мадрид за Нова Година. Но па ептен скапо. Има некој славено до сега во Мадрид?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Стандардно, како и секоја година.

Во кафана + жива свирка, со многу народ, голема клапа, од најблиските со кои го тепам секој Божји ден, до луѓе на кои им ги гледам очите 2 пати во годината (за жал). Коњак и КВ + поховано мезе во неограничена количина, и се снима Од самрак до зори ! ;)

ПС - Член погоре прашуваше за убава Европска метропола за дочек. Имам слушано прекрасни муабети за НГ во Будимпешта, на лаџа на Дунав .. Мх мх мх

Kajgana Shop

На врв Bottom