- Член од
- 22 август 2006
- Мислења
- 497
- Поени од реакции
- 1.000
Исто сум нарачувал од Англија семиња за разни лути пиптерчиња или ќе испаднат некој обични или не се фаќало.Koга сте кај луто... Да не има некој за продавање семе од некоја екстра лута врста пиперчиња. На пример:
Само семе ми треба, сам ќе си направам расад. Сеедно кој вид, само да се многу лути... Инаку многу пати нарачував семе од нет/али, врска нема ништо што нарачав. Или се обични пиперки (благи или малку лути) или расадот не се фаќа.Ghost pepper - Wikipedia
en.wikipedia.org
Од друга страна, ако на некој му треба семе од оние малите лути пиперчиња (стандардно лути) што може и во саксии да се чуваат, слободно нека ми пише ПП да му дадам (на подарок се разбира).
Така да моментално нешто обични иам семиња што ги засадувам тековно, али ништо посебно со лутина.
Автоматски споено мислење:
Полоша сирача немам пробано, па и соја сос лајт направиле ужас е. Па и дизајн комплет и капаче ископирано од оригинал традиционална сирача, а исто и за соја сосот.Пробај ја срирачата од Витаминка. Не е ко оригиналната, ама добра е. Средно луто, но чинам полуто е од останатите лути сосови што се за прелив.
Ми ја дадоа на проба да видам само и немам што да му кажам освен да прекинат да произведуваат или да си најдат подобри технолози, а не внуката или ќерката да работи.