CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 14.691
Јас немам досега кај нас сретнато.
Го има и во Англија...Vegemite - Avstralija i Nov Zeland
https://www.facebook.com/Млеко-од-нашата-фарма-465730330278311/Дали некој знае каде може да најдам домашно млеко и домашни јајца? И дали некој знае кое месо е најквалитетно во земјава? Благодарам.
Има повеќе, мене лично највеќе ме бендисува на пазарот Тафталиџе на крајот во редот на Жито Леб со плави букви на излогот.Дечки и девојки каде во Скопјево има рибарница каде подготвуваат риба на скара?
Прават на скара? Јас само пржена имам земано.Има повеќе, мене лично највеќе ме бендисува на пазарот Тафталиџе на крајот во редот на Жито Леб со плави букви на излогот.
Нема. Освен од ресторан или да прашаш во овие скара на кило што се.Сум начекала повеќе места кај што пржат, на скара никаде нема
ако не те мрзи до џорче у пазарчето да идеш има и рибарница и скараСум начекала повеќе места кај што пржат, на скара никаде нема
Треба да имаш по поголемите маркети. Барем туна мислам дека сум гледал[DOUBLEPOST=1460132774][/DOUBLEPOST]Конзервирана риба(сардини, туна, скуша...) вo вoдa кaј мoжaм дa нaјдaм?
Треба да имаш по поголемите маркети. Барем туна мислам дека сум гледалКонзервирана риба(сардини, туна, скуша...) вo вoдa кaј мoжaм дa нaјдaм?