Кавадарци

П

Пепси_

Гостин
A za Grozdoberot..
MLADEN TOMIC!
Night Light Records, SCI+TEC Digital Audio, 1605, Definitive, 100% Pure, Suara, Terminal M, Octopus, Form..

najzeskoto ime na Balkanot vo momentot
warm up: Lucky,Lephonque,Iceberg.

OHYESOHYES :icon_lol:

I

IBIZA SOUND

Гостин
iako go mrazam nano i mi ide na nervi :) moram da odam na tomic,koj moze da gi trpe glupostite na plostadot :D

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.301
Поени од реакции
7.027
Ај си даам моа гледна точка за воа Тк Такот

Прво-секоа чест на тиа шо му текнало 100 денара карта да напрае. Срам да му е!! Како може бе,у чест на човекот го прават тоа,Фени му е генерален спонзор,секоја група плаќаше учество,пола и повише групи свиреа онака,у чест на Трајко Каров и му текнало на некој паметен да се наплаќа карта. Не дека мене ќе ме збогатат или осиромашат тиа пари,на крај крајева влегов и без карта ама ЗОШТО?? Срамота е бе луѓе,да прајте профит од тоа. Срамота!! Втора работа-како може на базентот да биде?? Се знае бре-Токму Така најголемите концерти ги правеле доле на стадионот,каков спортски центар Јасмин кај шо беше лани или па базенот сеа...Башка и дечурлии вриеше таму,це растуркат ќе падне некое у базенот це десе нешто не дај Боже после кој ќе биде одговорен? Трето-од толку групи,бендови,воа-ноа Нокаут да бидат ѕвезди на вечерта? Нокаут алоо,свестите се у животот...И на крај крајева,едно прашање само...Зошто Smoke Shakers не свиреа? Моментално единствениот бенд у Кавадарци шо колку-толку опстојуе успешно,се закитија со награди на Јелен демофест,гитаријада у Зајечар а ги немат ниеднаш викнато да настапат у Кавадарци(освен Дано и Ќиро шо ги викат у Блу и Нано чат-пат на шанкот шо ги вика)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
kako i da e ne veruam deka nogu vreme ke ode vija tk tak fest
Ќе оде доста време веруј. Иначе за Smoke Shakers @Near како да свират коа му дадиа 3 место у својот град или ајде ако не они барем тапанарот да му го одбраа за најдобар. Тубата алоо зима награда. :confused:

Член од
20 октомври 2010
Мислења
80
Поени од реакции
19
Ка му се даваше на народот 200 ден за АНА НИКОЛИЌ, најдите за воа да се жалите. Јесте да е у некоја чест ама сепак....

П.С Се лафе дека Smoke Shakers ќе свират за гроздоберот, му одобриле виа денови или шознам таму

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Каа шо разбрав у петок ке свират изгледа пред ЕКВ. А за Ана Николиќ си намели пари кабранот и кур го боле сеа. Само сеа да не исфрлат некоа шабанарија за гроздоберот. Сабота шанкот и стрит ке грмат.:cool:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.301
Поени од реакции
7.027
Круна у петок на НАШЕ БАРАЊЕ,ТРИНИТИ БЕНД :pos::pos: Иначе мислам дека Буренцето класика ќе си грме,Елена Велевска а викнале :vozbud::vozbud:. Шознам,мене планот ми е четврток у Круна на Брко,петок на плоштадот Смоук Шејкерс и Срѓан Тодоровиќ да ги испоштујме,сабота и недела ако ме ударе филм може за Михајлово или на езерото да одам до пон/втор :D

Член од
20 октомври 2010
Мислења
80
Поени од реакции
19
У недела Куку Леле у Ал Пачино :D незнам за вас, ама мислам дека интересно ќе биде :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Може да се отиде недела таму дефинитивно, освежување покрај целата глупа програма. Јас очигледно ќе одам само на Ненад во петок у Стрит, сабота може пак на бугарскиот диџеј у Стрит, после тоа на Томич, и ете Куку Леле у недела. Друго јок :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom