И после во школо не учеле на добри работи:)!?

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
99% од професорите се вакви ненормални педофили

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
А да не ви се слоши ако тоа ви го пушти на часови а не некои си досаден историски филм. Ајде доста бидете среќни што имате ваков професор

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Да да :pos: прашај го да не го има Бегство од Албанија...страшен трилер :pos:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мислите дека има порка и документарец за историска дешафка на една касета?
како и да е, едукативен материјал е, шо се буните не ми е јасно? ќе научите и тоВа и тоВа!! сексот во византија... -))) најс :vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе сега ќе се бунат а кога го праат тоа по вециња не им е лошо. Абе што ќе учат сексологија сите се длабоко упознаени со сите ствари. Учете историја ќе треба да знаете кога прднал Византискиот Император

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
точкест напиша:
Абе сега ќе се бунат а кога го праат тоа по вециња не им е лошо. Абе што ќе учат сексологија сите се длабоко упознаени со сите ствари. Учете историја ќе треба да знаете кога прднал Византискиот Император
A кој рече дека се буниме?
Темава е во Чек Дис Аут.:smir:
За сеир е целата работа.:pos2:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Колку не докажува сликата ништо, али ај да не ви кршам филм... утре можам и јас да најдам видео лента и да залепам нешто Hot Stuff, Sexy Bodies from Pamela and etc... и да ја ставам на маса со тетратака и да напраам скандал дека сум ја сликал во парламентот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Necrophilia напиша:
Колку не докажува сликата ништо, али ај да не ви кршам филм... утре можам и јас да најдам видео лента и да залепам нешто Hot Stuff, Sexy Bodies from Pamela and etc... и да ја ставам на маса со тетратака и да напраам скандал дека сум ја сликал во парламентот.
Па кој ти брани да направиш,а ако сакаш да се увериш дојди кај мене у школо ќе видиш дека лентата си стои:smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
JeEnU GiRl напиша:
Па кој ти брани да направиш,а ако сакаш да се увериш дојди кај мене у школо ќе видиш дека лентата си стои:smir:
лилеее... неам попаметна работа:pos2:

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:
лилеее... неам попаметна работа:pos2:
Очигледно грешни муштерии ти дошле посабајле:ruza:. Девојчето видела и сликала нема тука што да ја окривуваме, ако така гледаш сите слики што се на нет у стилот намалени маици и Sveжi ЦNTROHN(Цитрони) може да се местенка

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
VORTEX напиша:
99% од професорите се вакви ненормални педофили
Сите сме :nesum: :) А и не е педофил, милам од каде увиде дека е педофил? :)

А инче ‘‘Големите на вода пливаат, не тонат‘‘ :nesvest:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
JeEnU GiRl напиша:
Пред 3-4 дена во школо на класен час,класниот ме стави да седам на катедра зашо бев немирна...Таму имаше полно видео ленти со историски филмови,но на нив не седеа само наслови на ИСТОРИСКИ ФИЛМОВИ.
Мислам дека ЖАНРОТ ќе го погодите сите!

А сега дали ова некој намерно го направил или класниот мој си е по таквите филмови не знам,важно јас се згазив од смеење!
Па ви се драго молам секој со свој потреби :drk::drk::drk::drk:
Интересно на некоја вијагра да не си налетала :pos2::pos2::pos2::pos2:
од професорот ако е во години

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
JeEnU GiRl peer DASKALOT ima vakvi sranja u kabinet?.. Znaes sto peer.. Odamna ne sum vi dosla u skolo.. VREME E DA DOJDAM NELI? :D

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Necrophilia напиша:
Чекај а ти вака простичок си или на сила се прајш? Мешаш малце поими, оди види зборот Сеир шо значит. Не барај ум овде.

Kajgana Shop

На врв Bottom