И ОФИЦИЈАЛНО - СДСМ СЕ РАСПАДНА НА ДВЕ!!!

Колкумина ќе му киднат на Бучко и отидат кај Тито

• помалку од 10 %

Гласови: 7 20,0%
  • помалку од 25 %

Гласови: 14 40,0%
  • помалку од 50 %

Гласови: 9 25,7%
  • помалку од 75 %

Гласови: 2 5,7%
  • Тито нема да има ниту еден од сегашните пратеници кај себе во партија

Гласови: 3 8,6%

• Вкупно гласачи
    35

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не очекувам расцеп на владејачката партија, бидејќи со ова не се доведува во прашање единството на партискиот врв. Како тоа ќе се одрази на општинските организации, не знам - рече Петковски.
Ова како одговор на единството на СДСМ кое допрва ќе се види.

Инаку, Пана, аргументирај или да га ебем, дај гравчиња да можеме да предвидиме што сакаш да кажеш.

Понатаму, оф топик: Пана, неммој тука да пишуваш за неправилни банови на други места и кој и зошто не рипнал да те брани некаде на друго место. За тоа има ПП. На овој форум не се дискутираат други форуми или нивнио членови, модератори или администратори. Особено не негативно, но, не и позитивно. Тука за тука, на други места, таму.
В ред.

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Se soglasuvam za of topic.
Apsolutno si vo pravo i ke go pocituvam tvoeto mislenje.
Izvini uste ednas.....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ОК, немаТ гаље. Имаш ПП.

Инаку, сега, за сега, општинските комитети се на два ума. кај да се денат. Кај Тицко или Бранко, заборавајќи дека Бране е прецедник, а не премиер и претседател на партија. Бучко никој не го ферма или???

Чекаат Бране дали ќе му се насмевне на Бучко или на Тицко и да видат шо даље.

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Garfield напиша:
:classic: :classic: :classic: :classic: :classic: Гладна кокошка просо сонува! :classic:
No coment!!
Многу си „паметен“ и дај некоја друга фраза користи си ова со кокошката знаеш кој го користи мнооогу често, туку ај ЖАЛЧЕ СИ!!! Извини ама ВРЕЃАЈ некој друг или, сакам да кажам, вреѓај некого што заслужува бидејќи:
1. Твоите навреди не допираат до мене
2. Многу сум „ситна риба“ за да се замараш со мене
Но, нека ти служи на чест и кога (ако некогаш воопшто) ме сретнеш, немој да се понашаш како ништо да не било...мислам не е сериозно од твоја страна.
Ај сеа чао и ...
П.С. Не сум ти јас виновен што си во ВМРО-ПОГРЕШНА!

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Инаку, во ОО на СДСМ Кр.Паланка 80% од членството отишле кај Тито, односно од 4000 гласа што ги имаа на локалните, за Тито би гласале околу 3200 гласачи. Па, доколку се повторат изборните резултати од локалните...
ВМРО-ДПМНЕ 3800
Тито - 3200
ВМРО-Фолклорна 1600
СДСМ 800

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Илинка ќе оди на пат околу светот, нема таа време ниту можност дури и физички да присувствува на ситните македонски политички превирања.
:))))))))))

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
@slak, sto si se skril zad ova GUSAR-VMRO. Jas se cudam koja e ovaa nova sveta budala reinkarnirana vo gusar-vmro, a toa da ti bil slack uste poznata kako Mara buneva hihiihihih

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
bojan81 напиша:
@slak, sto si se skril zad ova GUSAR-VMRO. Jas se cudam koja e ovaa nova sveta budala reinkarnirana vo gusar-vmro, a toa da ti bil slack uste poznata kako Mara buneva hihiihihih
Има луѓе кои мораат поради икс причини да си го сменат никот, ама овој се срами од самиот себе.До вчера го величаше Љубче, а види го сега како му реплицира на Гарфилд-циркус Адрија.
Па уште се радува на распадот на сдсм, а не е свесен дека тоа е дефинитивен крај за Глујо буљашот.
пс. Бојан мило ми е што те читам;)

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
venera001 напиша:
Илинка ќе оди на пат околу светот, нема таа време ниту можност дури и физички да присувствува на ситните македонски политички превирања.
:))))))))))
Осатви ја Санџоку на раат да си ја тера работата додека е министер.Види ти каде со Доста ќе ја претставувате Македонија ако некогаш се вратите(недајбоже) на власт.

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Nesto nadvor od temava!
Mnogu mi e milo sto na forumov kajgana sretnav mnogu forumdzii od ajvar.com i od vmacedonia.com.E sega nekoj stavile novi iminja(sramota) a nekoj si ostanale sizici so starte iminja od drugite forumi(bravo).
Kako go studiram forumov,gledam deka e super,ima mnogu moznosti.Od stavanje citat,preku smajli navistina forumov e O.K. Mene mnogu mi se dopaga mada ne znam se sto moze i otkrivam novi moznosti sekoj den.
Nesto za temata!
Go slusam vcera moronon Vlatko Gorcev kako vika deka brodot na SDSM tonel i gluvcite pocnale da begaat.Ne znam dali da se smejam ili da go tretiram kako maloumen.
Edno sum siguren deka so luge kako Gvujo,Vlatko i Bicikliski DPMNE nema nikogas da se vrati na vlast.Definitivno!

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
intel напиша:
Осатви ја Санџоку на раат да си ја тера работата додека е министер.Види ти каде со Доста ќе ја претставувате Македонија ако некогаш се вратите(недајбоже) на власт.
Оти мене со Доста ме мешаш??!
Ти барем ме познаваш и точно знаеш кои се моите фаворити.
Освен тоа....после Илинка јас немам намера да ја „претставувам“ Македонија - многу ѓубре ќе треба да чистам така!
А распадот на СДСМ е добра работа, не толку за опозицијата колку за самите нив - дури сега ќе умаеат да го разберат значењето на зборот демократија. Досега само фигурираше во насловот ( социјал ДЕМОКРАТСКА).

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
venera001 напиша:
Оти мене со Доста ме мешаш??!
Ти барем ме познаваш и точно знаеш кои се моите фаворити.
Освен тоа....после Илинка јас немам намера да ја „претставувам“ Македонија - многу ѓубре ќе треба да чистам така!
А распадот на СДСМ е добра работа, не толку за опозицијата колку за самите нив - дури сега ќе умаеат да го разберат значењето на зборот демократија. Досега само фигурираше во насловот ( социјал ДЕМОКРАТСКА).
Е де, ептен лично ја свати поракава.
Ај да не бидам вулгарен ќе кажам само дека
-бучко,тито,илинка,бранко-Прво купче ....
-љубчо,доста,грујо,ѓорчев--Второ купче ..
-ахмети,арбен,тачи---------Трето купче....
Се останато е “оригано“

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
купче по купче......планина! а таму - кртови!
кај да бегаме ?
Нема спас.......(пееше Игор Џамбазов)
:)))))))))))))))

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
GUSAR-VMRO напиша:
Инаку, во ОО на СДСМ Кр.Паланка 80% од членството отишле кај Тито
па од псача е!

туку некој да набацеше како ќе се вика партијата?

Kajgana Shop

На врв Bottom