И ОФИЦИЈАЛНО - СДСМ СЕ РАСПАДНА НА ДВЕ!!!

Колкумина ќе му киднат на Бучко и отидат кај Тито

• помалку од 10 %

Гласови: 7 20,0%
  • помалку од 25 %

Гласови: 14 40,0%
  • помалку од 50 %

Гласови: 9 25,7%
  • помалку од 75 %

Гласови: 2 5,7%
  • Тито нема да има ниту еден од сегашните пратеници кај себе во партија

Гласови: 3 8,6%

• Вкупно гласачи
    35

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
И ОФИЦИЈАЛНО - СДСМ СЕ РАСПАДНА НА ДВЕ!!! ТИТО СО ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА! ЌЕ ПРАВАМ СВОЈА ПАРТИЈА!

Е ај, сеа!!!!

Колкумина ќе му киднат на Бучко во новата партија??? :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :baeh: :music3:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Твенти фајф персентс е максимумот, ама не ми се верува ни толку дека ќе биде.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кој ќе го знае. Тој е стар в'к! не би одел и играл вака ако не е сигурен во нешто. Освен ако не е игра пред МЗ и народецов дека ете, нема диктатура и едноумие??!!!!! Ја типувам околу 30-35 % максимум. Од старите и дрти комуњаришта.

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
сега мислам дека овие избори ќе бидат доста интересни... мислам дека сеа у дпмне слават на велико. макар да не се знае колку народ ќе привлече од „неодлучените” 40% од гласачите. у секој случај ќе биде интересно

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ДПМНЕ не би требало да слават оти од кај нив може да има одлив. Од Народна нема да има пошто тие ептен не го сакаат Тицко Псачовски Петковски.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Навистина станува интересно, ако ништо друго - барем вестите ќе бидат поинтересни сега. Неам гледано дневник со месеци. Вечер сум пред телевизор.

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
гарфилд не знам ова за одлив од дпмне кај тито ама малку смешно ми звучи. немам информации така да зборам од разум, а разумот ми вика дека СДСМ и ДМПНЕ беа двете најјаки партии па по тоа и најголеми противници. е сеа ако членови од дпмне бегаат кај тито ондак ни бегалците ни тито ќе имаат фајде од тоа поради лош рејтинг на бегалецот. ова разумно размислување, али пошто кај нас разум не владее кажувај шо податоци имаш и дали се шпекулира дека некои стварно ќе бегаат

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Како будучи стручњак викам дека ова е потег со цел разочарани СДС-овски гласови да не се одлијат кај ВМРО-вските партии.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Се шушка дека некои незадоволници од политиката на Груевски и сегашниот моел на работа на ДПМНЕ ќе предизвика мал одлив на членството на ДПМНЕ кај Тито, како и дел од гласачкото тело на ДПМНЕ да гласа за Тито. Како и дел од оние кои гласаа против СДСМ и за ДПМНЕ, а не за Народна се шушка дека ќе гласаат за ТИТО. Шпекулации е сево ова. Ама и во лагата има мала вистина. Во секој случај интересно ќе биде. Особено откако Тито јавно го испали Трифун. Гледајте вести. Се бидува.

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Odliv od VMRO-DPMNE (mojata partija) 100% nema da ima, no nezavisnite ke imaat i drug izbor. Slavat vo VMRO-DPMNE , toa e fakt, a Tito ide so nas, a Ljubcoi So Gasrgi!!!
98%
+ Gjorcev doaga so Gruevski
INTERESNO!!
P.s. VEke ne mirisa, veke se znae GRUEVSKI PREMIER!!!!!!!!!!!
Za mnogu godini i SE ZA MAKEDONIJA!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
:classic: :classic: :classic: :classic: :classic: Гладна кокошка просо сонува! :classic:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
GUSAR-VMRO напиша:
P.s. VEke ne mirisa, veke se znae GRUEVSKI PREMIER!!!!!!!!!!!
Za mnogu godini i SE ZA MAKEDONIJA!!
Толку да си ја лупаа тие главата и да ги црвенеја градите од тупање за тебе, којзнае кај ќе беше сега ти:pos:

Туку, да не се расправаме, смири малку страсти, затоа што е најтешко кога ќе се разочара човек, а толку многу се надевал на нешто.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Офчар напиша:
Како будучи стручњак викам дека ова е потег со цел разочарани СДС-овски гласови да не се одлијат кај ВМРО-вските партии.

bingo :)

поубав коментар од ова - амин

па толку наивно е сето ова...

во секој случај, опозицијата наместо да слави би требало да почни да мисли...:raz:

на гусар: дај бе навистина олади малку... навивај си ти за Грујо, ама со начинот (и интезитетот...) на кој шо трубиш, поќе му одмагаш него помагаш...

не ме сваќај погрешно те молам, немам ништо против дпмне...

пи ес:

втора варијанта на темава:

- Тито прави коалиција (пост-изборна) со Врмовци, им ја обструктира малку владата, уште поќе сиромаштија и незадоволни граѓани, и по 1-2 години - НОВИ избори, демек ете, не чинат вмровците...

народот треба конечно да си ги отвори очите кои му се душманите...

S

Svetovid

Гостин
Garfield напиша:
Кој ќе го знае. Тој е стар в'к! не би одел и играл вака ако не е сигурен во нешто. Освен ако не е игра пред МЗ и народецов дека ете, нема диктатура и едноумие??!!!!! Ја типувам околу 30-35 % максимум. Од старите и дрти комуњаришта.
Aj be pa i ti sovzemi se pred da tresnesh neshto! Koj kje ide be kaj toj Marksist/Leninist? Nishto nema od toj pishmandzhija! Osven ako i ova ne e nekoe SeDeSe-ovsko maslo za zashemetuvanje na glasachite, odnosno za pribiranje na glasovite od "razocharanite" SeDeSe-ovci i nivnite glasachi/imbecili!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, ајван, дека си ти бе. Од аеропорто пишуеш, хехехехехехехе!!!! Н арчи пари попусто. КОга мачоро ќе тропне, вистина е!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom