И Ѓорче Петров се декларирал како Бугарин?!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Да бе....Па не се сеќавате Џон Кенеди кога рече Ich bin Berliner? Џон е Германец...човече...ама он у Греманија дошол од Бугарија...толку ли не сфаќате?...

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Bacillus gagous напиша:
Ach wirklich, du kannst zumindest das Spruch auf Mazedonisch übersetzen, so dass die anderen auch ihre Bedeutung verstehen können.

"der Spruch", siehe in Duden nach
akuzativ hier: den Spruch

Зошто го рецкаш?

Банирајте го затоа што провоцира.

ПС. Ако се договорите за работа, ви стојам на располагање, со огромна помош.

T

tino097

Гостин
Очигледно ова е организирано со умисла да мора да потклекниме во врска со името.
Прво Караманлис се нарече грчки македонец, сеа бугариве тврдат дека Мисирков бил бугарски македонец, сето тоа води да ние мораме да го прифатиме или поблаго речено ни се наметнува ствката Славјански пред македонци.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Некој спомна Ѓорче е Бугарин :pishtoldz:nerv::violent1::kickbox::buum:

GraFusion

Мрчало Примус Максимус
Член од
21 јуни 2005
Мислења
116
Поени од реакции
0
Павел Липранди напиша:
Аман, доста од бугарска пропаганда! Има ли нешто друго за дискусија?
Да да... во право си.. не треба ни да се размислува за некои пропаганди на некои си глупави татари кои се населени источно од Македонија

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Кој ми го избриша постот? Убава обмисленен текст напишав за темава а некој ми го избришал? Не ми е јасно зошто??? А ова говедово вмро татароманско ме провоцира... а вие ме бришите што е работава може некој да објасне???
Бараме да им одговориме на татароманскиве лаги и провокациите а кога одговараме го бришете, па што ви е вас бре луѓе??

ова на лп ми го испратил

a da se videvme jas i ti i da si poprikazeme pa da vidis dali sum bugar ili ne? moze li taka? ...ustvari...prasaj ja majka ti....najdobro znae!!!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
bojan81 напиша:
ова на лп ми го испратил

a da se videvme jas i ti i da si poprikazeme pa da vidis dali sum bugar ili ne? moze li taka? ...ustvari...prasaj ja majka ti....najdobro znae!!!
Jas mislam deka vakva ponuda ne se odbiva!:zlo:

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
bojan81 напиша:
Кој ми го избриша постот? Убава обмисленен текст напишав за темава а некој ми го избришал? Не ми е јасно зошто??? А ова говедово вмро татароманско ме провоцира... а вие ме бришите што е работава може некој да објасне???
Бараме да им одговориме на татароманскиве лаги и провокациите а кога одговараме го бришете, па што ви е вас бре луѓе??

ова на лп ми го испратил

Koj te provocira be ? Kaj te provociram? Ti mene me provociras veke godina nanazad na forumov...jas ni te znam nit te poznavam nitu pak sum vlegol vo nekakva diskusja so tebe. Po prinicip ne sakam da se raspravam...ama me navradis li uste ednas na forumov...pazi mu ja!

Член од
30 јануари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јас мислам дека во еден период и Алберт Ајнштајн се декларирал како татар(бугар де)

Kajgana Shop

На врв Bottom