TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Да бе....Па не се сеќавате Џон Кенеди кога рече Ich bin Berliner? Џон е Германец...човече...ама он у Греманија дошол од Бугарија...толку ли не сфаќате?...
Bacillus gagous напиша:Ach wirklich, du kannst zumindest das Spruch auf Mazedonisch übersetzen, so dass die anderen auch ihre Bedeutung verstehen können.
Да да... во право си.. не треба ни да се размислува за некои пропаганди на некои си глупави татари кои се населени источно од МакедонијаПавел Липранди напиша:Аман, доста од бугарска пропаганда! Има ли нешто друго за дискусија?
Jas mislam deka vakva ponuda ne se odbiva!:zlo:bojan81 напиша:ова на лп ми го испратил
a da se videvme jas i ti i da si poprikazeme pa da vidis dali sum bugar ili ne? moze li taka? ...ustvari...prasaj ja majka ti....najdobro znae!!!
Koj te provocira be ? Kaj te provociram? Ti mene me provociras veke godina nanazad na forumov...jas ni te znam nit te poznavam nitu pak sum vlegol vo nekakva diskusja so tebe. Po prinicip ne sakam da se raspravam...ama me navradis li uste ednas na forumov...pazi mu ja!bojan81 напиша:Кој ми го избриша постот? Убава обмисленен текст напишав за темава а некој ми го избришал? Не ми е јасно зошто??? А ова говедово вмро татароманско ме провоцира... а вие ме бришите што е работава може некој да објасне???
Бараме да им одговориме на татароманскиве лаги и провокациите а кога одговараме го бришете, па што ви е вас бре луѓе??
ова на лп ми го испратил
a da se videvme jas i ti i da si poprikazeme pa da vidis dali sum bugar ili ne? moze li taka? ...ustvari...prasaj ja majka ti....najdobro znae!!!