А
Анноун
Гостин
а кој ќе јаде за доручок вошки? белиќанец , снимателот или овој што вика тргни ја камерата ?
A што ако беше во Охрид ?Fala bogu sto ne e vo Ohird
Овој соросоидов беличанецов плаче за ќутек човекот уште не се нашол некој да му ја оставри желбата,што чуден народ сме ти јаде бурек против држава против репрезентација инт, многу загрижен за владеење на правото а ни он сам не го почитува он е лицемер,кретен, предавник и лингур! Да живееше во грција овој и да јадеше за нив вака бурек до сега ќе го обесеја, многу мирен народ сме кој стигне не работи а ние си ќутиме не е случајно зошто 5 века сме биле под ропство.
Незнам кој е побудала тука само дали овој што се прави Паметњакович или овој кој вика да не снима
Во секој случај погледнете доаѓаат да му ја дигнат колата... и на крај само си отидоа
Сериозно, а партиската фирма паркинзи ептен го почитува законот, значи се додека е од ВМБЛО кога ке поминеш по улица и кол у Гз да ти набутаат ке биде добро,во право си момак,од таквите како тебе оваа земја била под турско 5 века.Овој соросоидов беличанецов плаче за ќутек човекот уште не се нашол некој да му ја оставри желбата,што чуден народ сме ти јаде бурек против држава против репрезентација инт, многу загрижен за владеење на правото а ни он сам не го почитува он е лицемер,кретен, предавник и лингур! Да живееше во грција овој и да јадеше за нив вака бурек до сега ќе го обесеја, многу мирен народ сме кој стигне не работи а ние си ќутиме не е случајно зошто 5 века сме биле под ропство.
Ме заболе и за Вмро и за СДСМ имам попаметни работи, инаку законот мора сите да го почитуваат без разлика на религија партиска определност итн, според тебе не треба да има закон и ред и треба анархија се да биде за да може некој да те убие а да не одговара тогаш ваков како тебе најсреќен би бил според твојата глупава логика. А комплексите треба да си ги лечиш на друго место. Инаку заради ваквите како тебе сме биле под ропство 5 века каде што браниш човек што плука по се живо и диво на оваа држава заради вакви како тебе сме го јадела стапот. Плус човек што за аватар има кловн не е ништо поразличен и во својот животСериозно, а партиската фирма паркинзи ептен го почитува законот, значи се додека е од ВМБЛО кога ке поминеш по улица и кол у Гз да ти набутаат ке биде добро,во право си момак,од таквите како тебе оваа земја била под турско 5 века.
.!. ќе интервенираДа бев јас со тетовски таблици имаше да ме кренат сосе мене у кола
Кај го има бе ова, му текнало неможе да го кренат и го оставија! Да им се намочам у тоа законите! и еве има снимка/видео доказ, да видиме дали МВР ќе интервенира!
Ова е веќе постирано на страна 20 пост #290, во автомобилизам мотоциклизам - зонско - револтирани граѓани.