Едно време ми беше омилена дестинација многупати сум бил натаму, ама сега не можам ни еден саат да издржам таму. И не одам повеќе. Се ми е некако премногу Балканско.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Preubava e Italija Ima Sto Da Se Vidi Ama Nema Sekoj Moznost da otide daleku e sepak ne e tolku blisku kako grcija , bugarija , srbija ili kaj bilo tuka kaj sto skoro sekoj moze da si dozvoli tamu tesko![]()
и јас би се приклучил кон твојот пост. Годинава за прв пат решивме да одиме на езеро наместо на море - и навистина незгрешивме, а биравме меѓу Lago di Como и Lago di Garda , изборот падна на Гарда .Имаше што да се види -просто фантазија и рај за децата .Тука е Гардален, па аквапаркот, па Мувиленд, океанариумот.... се’ на се’ одлично место каде ќе најдете за секого по нешто и нема да ви е воопшто досадноJa Obozavam Italija Jas Bev So Aranzman Od Agencija za Veligden vo Venecija , Verona Firenca , Lago Di Garda Sirmione Prekrasno Si Pominav Sega Sakam Rim i Milano Da Gi Vidam
дали некој од вас го има посетено Болзано ?
во план сум рана есен да го посетам
Накратко ми е планот:
Лет до Венеција, воз до болзано, чекинг преку боокинг (скапичко за 5 дена, но желбата е голема) размислувам и на опција да се престојува кај луѓе кои пречекуваат гости, но не знам со какво искуство би си заминал такаи никогаш не сум престојувал на таков начин :\
Било какво инфо би ми дошло од помош.
фала ти , цените се претежно слични како и на букинг.Пробај со Airbnb да најдеш престој ама мислам дека е поскапо..
https://www.airbnb.com/s/Bolzano--Italy?guests=1&ss_id=9sit4wmw&source=bb&s_tag=Qh57Ombc