Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.979
па сега на нечесен начин ви ја даваат:helou:
Значи и на Јуве и Милан на нечесен начин им ја даваат а ? Абе ти нарекувај ги Интер местачи, нека си останат они наречени од луѓе што го следат модниот тренд на Памперс пелените, се знае кои се осудените во Италија . :vozbud:
Колку да те потсетам, Милан во неколку наврати имаа корист од судиите, исто и Јуве, значи според твојот муабет и нив им даваат и ги гураат, нели ? А Рома каде е во муабетов ? Ау ене ги, доле, со една Џенова водат битка за ЛШ :kesa:.

пенал 6-2 ајт :helou::helou::helou: сам се местеш:smir:
лол, ете го пак, со Купот на Италија, у право бев нели, некој иде на страници со еротска содржина за самозадоволителни покрети, ти гледаш слики на гугл од Купот на Италија, ја посетуваш официјалната страна и уживкаш .
Ако, ти дур се радуваш на Куп кој е релевантен за екипи ко Реџина, ние ке се радуваме на Серија А, може ?
И да, 0 - 4 и 1 - 4 со најаките состави во Рим во меч од Серија А е каде каде поважно од еден беден Куп каде дебитираат играчи од примавера тимовите, плус, 0 - 4 е многу полош резултат од 6 - 2, би требало да го знаеш и тоа .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ти велиш нечесен.. но запамти едно.. и јас велев.. моето се докажа.. твоето можеби ке доживееш да го видеш.. односно да се докажи!

П.С.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Муабетов што го кажа Мурињо е оној што сите го знаат, ама се прават на тошо и си ќутат пошто подобро е сите да бидат против Интер. Убаво им го плесна во фаца на сите, си мислеа дека е Манчини па ќе ќути ама забораваат дека Мурињо нема влакна на јазикот и дека ќе каже се што му лежи на срце. Таков е човекот директен и секогаш ја кажува вистината што за некого е премногу сурова да ја прифати па си живее во некој измислен свет.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
П.С. Оваа тема не е само за два тима!?!
27. коло
Термин-Домаќин-Гостин
07.03 16:00 Рома - Удинезе
07.03 18:00 Џенова - Интер
07.03 20:30 Торино - Јувентус
08.03 15:00 Милан - Аталанта
08.03 15:00 Киево - Каљари
08.03 15:00 Наполи - Лацио
08.03 15:00 Фиорентина - Палермо
08.03 15:00 Лече - Реџина
08.03 15:00 Болоња - Сампдорија
08.03 15:00 Катанија - Сиена

Болдираните натпревари се едни од најинтересните од следното 27 коло во Италијанското Првенство

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Спалети е казнет за еден меч, поради цмиздрењето, а и фановите на Рома се казнети поради расистичките навреди упатени кон Балотели, затоа и дечкото ги заќути по постигнувањето на пеналот, нека патат уште толку, на теренот ги стигна казна, заслужена .
Пуста работа, расистички вреѓале, ко Баптиста или Хуан да се од Норвешка по потекло :pop:

Гледам пак сте влегле во муабет кој нема крај со Пупоне, абе остајтего детето греота е, eве и талентот Пато зеро зеро штат се побуни :pos:

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Леле ама ке се смеам кога merdaazzurive ќе почнат да си ги кркаат гомнениците што самите си ги прават:pos2: ке биде интересно.
INTERISTA PEZZO DI MERDA!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ова у дискусија се смета, така?
Со наставка срање или без наставка?

:tapp::tapp:

@Адриано, кога и да ја отворам темава, ја гледам таа слика, дај не го дрви веќе...:pusk:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.979

@Адриано, кога и да ја отворам темава, ја гледам таа слика, дај не го дрви веќе...:pusk:
Ние па кога и да читаме твое мислење, повеќе смајлиња од букви гледаме . . . и сеа што ?
Кажи ми како ти со овој пост придонесе да се подобри дискусијата, у принцип од една страна критикуваш, од друга ист си како и оние што ги критикуваш .
На крај краева форум е, не е изводливо секоја дискусија да ти е по мерак, или, смисли нешто креативно и подобрија дискусијава па да ставиме некоја друга наставка . . . . . смајли . :smir:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ние па кога и да читаме твое мислење, повеќе смајлиња од букви гледаме . . . и сеа што ?
Кажи ми како ти со овој пост придонесе да се подобри дискусијата, у принцип од една страна критикуваш, од друга ист си како и оние што ги критикуваш .
На крај краева форум е, не е изводливо секоја дискусија да ти е по мерак, или, смисли нешто креативно и подобрија дискусијава па да ставиме некоја друга наставка . . . . . смајли . :smir:
Види вака, не знам ти колку смајлиња гледаш, јас гледам 3 смајлиња и 112 букви(барем така изброав, може и сум грешка).
Еве ти и сликовита потврда

:smir:

А

Адриано

Гостин

Не се дрви човек жешко му е на ваа страна од градот плус 12 е температурата.

многу убав аватар:vozbud:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.979
Види вака, не знам ти колку смајлиња гледаш, јас гледам 3 смајлиња и 112 букви(барем така изброав, може и сум грешка).
Еве ти и сликовита потврда

:smir:
Алал нека ти е, буквалиста во секој сегмент си, сега сфаќам и зашто си го одбрал баш тој ник . . . не го сфаќај ова како навреда, али и не сваќај Се буквално иако знаеше на што алудирам . :smir:

Ајт, темава доби офтопик насока, да се насочиме на она главното, фудбалот во Италија . Денес и утре се игра Купот на Италија, првиот полуфинален меч помеѓу Лацио и Јуве заврши со победа на домаќините од 2 - 1, Пандев беше стрелец на првиот гол за Лацио воедно и израмнувачки, доста тежок погодок со оглед на ситуацијата во која истиот беше постигнат иако на истиот кумуваше мислам Маркизо кој доста лошо и незаинтересирано изреагира .
Утре во Џенова се среќаваат Сампдорија - Интер, мое мислење е дека мечот ке заврши нерешено, иако тоа е меч каде Сампдорија ке брка победа и поволен резултат со оглед дека Купот им е единствена можност за излез во Европа а и понесени се од победата против Милан . Затоа десеткуваниот Интер и те како ке има тешка задача во меч каде домаќините ке влезат со најдобриот состав а и ке ја имаат подршката од навивачите, плус проблемот кај гостите ке биде и мотивацијата која ретко е на високо ниво во вакви мечеви иако верувам дека Мурињо ке атакува и на овој трофеј без оглед на составот кој ке го извади во овој двомеч .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.527
Утре во Џенова се среќаваат Сампдорија - Интер, мое мислење е дека мечот ке заврши нерешено
Нема шанси бе, кај губи Интер во куповите на Италија освен ако не налета Рома :)

Инаку и викендов има доста интересни утакмици особено Џеонава - Интер.
Да видимо дали Интер ќе им го нанесе првиот пораз сезонава на домашен терен или и понатаму ќе останат непобедливи дома :)

Roma - Udinese
Genoa - Inter Milan
Torino - Juventus
Chievo - Cagliari
Fiorentina - Palermo
Milan - Atalanta
Catania - Siena
Napoli - Lazio
Bologna - Sampdoria
Lecce - Reggina

Некој од фаворитите ќе киксне, ако не и сите :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.098
Поени од реакции
5.741
Околу сиве мешаници кои настанаа во Италија, де Раниери бил крив, де Спалети, де Мурињо..Можам да кажам со сигурност дека сите работи кога тогаш ќе испливаат на површина како санта мраз кога ја поклопува некој...Маските ќе паднат, ако постојат воопшто...Ако се посрал некој, кога тогаш ќе почни да мириса..

Инаку, ќе има интересен викенд во Калчото..Дерби Де Ла Моле, Јуве-Торино, Џенова - Интер ќе бидат екстремно тешки натпревари, додека Милан барем налик има полесна задача против Аталанта на домашен терен, но кога ќе видам дека се работи за Аталанта, не би рекол дека и Милан ќе има толку лесна задача...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Нема шанси бе, кај губи Интер во куповите на Италија освен ако не налета Рома :)

Инаку и викендов има доста интересни утакмици особено Џеонава - Интер.
Да видимо дали Интер ќе им го нанесе првиот пораз сезонава на домашен терен или и понатаму ќе останат непобедливи дома :)

Roma - Udinese
Genoa - Inter Milan
Torino - Juventus
Chievo - Cagliari
Fiorentina - Palermo
Milan - Atalanta
Catania - Siena
Napoli - Lazio
Bologna - Sampdoria
Lecce - Reggina

Некој од фаворитите ќе киксне, ако не и сите :)
налета и рома ..... ама и нивната најголема желба купот е веќе недостижна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom