Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
16.445
Поени од реакции
18.703
Можно е сакајќи да ја совлада/онеспособи во влезот да претерал со сила при што била ни жива ни умрена па морале да ја убијат.
Не верувам, во такво сценарио би испаничиле и би избегале сите.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.327
Поени од реакции
4.119
Можно е сакајќи да ја совлада/онеспособи во влезот да претерал со сила при што била ни жива ни умрена па морале да ја убијат.
Гробот бил претходно ископан. Нема тука морале туку планот бил да ја убијат. Затоа не држи вода ниту тоа дека мотивот им бил да бараат откуп.

Член од
7 февруари 2021
Мислења
260
Поени од реакции
783
Не верувам, во такво сценарио би испаничиле и би избегале сите.
Можеби би испаничиле јас или ти, ама не ваков тип на луѓе - не.
Гробот бил претходно ископан. Нема тука морале туку планот бил да ја убијат. Затоа не држи вода ниту тоа дека мотивот им бил да бараат откуп.
Зошто ја убиле? Кој е мотивот да се убие? За барање откуп имаш мотив - пари а за убиство?
Инаку не сум во тек, како знаеме дека гробот бил претходно ископан? Колку претходно и дали се најдени во ист гроб берберот и девојчето?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.327
Поени од реакции
4.119
Можеби би испаничиле јас или ти, ама не ваков тип на луѓе - не.

Зошто ја убиле? Кој е мотивот да се убие? За барање откуп имаш мотив - пари а за убиство?
Инаку не сум во тек, како знаеме дека гробот бил претходно ископан? Колку претходно и дали се најдени во ист гроб берберот и девојчето?
Мотивот за убиство може да биде многу различен, убиството не е мотив туку е последица на мотивот. Најверојатно ја убиле за пари, но сигурно не за да бараат откуп од мајката како што стои во обвинението. Сигурно не е ниту ритуално убиство, убиена е со пиштол и тоа веднаш по киднапирањето. Мене најмногу ми влечи на тоа да се работи за некоја освета за која некој има платено големи пари на палчо.
Берберот најверојатно бил дел од тимот но има одбиено да учествува или се има предомислено па морале да го убијат.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.477
Поени од реакции
963
krang naracal Ова ко Шредер Oruko Saki и бибик и рокстеди и проклеството на фоот кланот на нинџите убици . i ovie kako idioti ne zavrsile so so treba

Мотивот за убиство може да биде многу различен, убиството не е мотив туку е последица на мотивот. Најверојатно ја убиле за пари, но сигурно не за да бараат откуп од мајката како што стои во обвинението. Сигурно не е ниту ритуално убиство, убиена е со пиштол и тоа веднаш по киднапирањето. Мене најмногу ми влечи на тоа да се работи за некоја освета за која некој има платено големи пари на палчо.
Берберот најверојатно бил дел од тимот но има одбиено да учествува или се има предомислено па морале да го убијат.
знаци

1732152100189.png

видете го датумот кога е нападнат дедото на вања на 27 исто неомври слуцајно нели

1732152203309.png

1732152423478.png

za samo 10 dena so stapil na funkcia go istepale
mafia nikad ne prashta
nemat milos ako namerat i mu zgresi nekoj i decat u kiselina kje mu gi stopat

Последно уредено:
Член од
24 август 2017
Мислења
552
Поени од реакции
1.218
krang naracal Ова ко Шредер Oruko Saki и бибик и рокстеди и проклеството на фоот кланот на нинџите убици . i ovie kako idioti ne zavrsile so so treba

знаци

Прегледај го приврзокот 435938

видете го датумот кога е нападнат дедото на вања на 27 исто неомври слуцајно нели

Прегледај го приврзокот 435939

Прегледај го приврзокот 435940

za samo 10 dena so stapil na funkcia go istepale
mafia nikad ne prashta
Ти брале ми делуваш како напуштено дете од Васко Ефтов, ги имаш гените

Член од
5 март 2018
Мислења
16.445
Поени од реакции
18.703
Змија те молам прво среди си ја тастатурата, кога ќе видам ц наместо ч очите ме болат, поарно на латиница пишувај.

Друго, никој не убива дете и старец оти некој го наместиле на царина директор пред сто години.
Ако убиваа така секој ден ќе бевме сведоци на убиства.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.477
Поени од реакции
963
Змија те молам прво среди си ја тастатурата, кога ќе видам ц наместо ч очите ме болат, поарно на латиница пишувај.

Друго, никој не убива дете и старец оти некој го наместиле на царина директор пред сто години.
Ако убиваа така секој ден ќе бевме сведоци на убиства.
ќе ми избега мислат дури ја барам ч :)

има секакви случаји мози заради негова постапка некоја мафија загалвиле на големо за дрога разани работо шверц и му се десила несреќа голема смрт на некој и сл

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
953
Поени од реакции
1.562
И јас најмалку од сите сумњам на Боре..
За него уште на старт чаршиски муабети имаше дека го има на снимка како го вади/става Панче во гепек. Најверојатно од камерите на романтик ама тек ке видиме дали е вистина.

Најверојатно како најспремен таква му била улогата, ќотек малтретирање и транспорт на жртвите

Член од
28 март 2006
Мислења
17.751
Поени од реакции
12.208
А добро, физички докази, крим техника или ќе се ослонуваат(ме) само на изјави од ликовиве? Полиција (пак) ќе го пробие дното со ваква истрага?

Kajgana Shop

На врв Bottom