Исчезнати лица

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.599
Поени од реакции
1.044
Da se drogiras i da se druzis so tipovi so gorat kafici. I drugi clenki rekoa deka ne bi imale dete so nego.
ne e podoben.
kolku ima zenski so se drogirat mozi i zorica se drogiral ot kaj znajme ili dilala droga ili prodavala ,ima opasni zeni vidi ja ta cocorova ili ona akterkata silvija so ja fatija za droga mirni mirni ama tie kokaini na veliko prenesuvale.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.905
Поени од реакции
61.384
Da se drogiras i da se druzis so tipovi so gorat kafici. I drugi clenki rekoa deka ne bi imale dete so nego.
ne e podoben.
Не се дрогирал 30 години и не се видел со кумот/кумашинот 15 години додека не се десило ова и тој го побарал.

Зошто од ракав си вадиш заклучоци? Зошто никакви аргументи не помагаат со тебе?

Член од
14 октомври 2021
Мислења
285
Поени од реакции
554
kolku ima zenski so se drogirat mozi i zorica se drogiral ot kaj znajme ili dilala droga ili prodavala ,ima opasni zeni vidi ja ta cocorova ili ona akterkata silvija so ja fatija za droga mirni mirni ama tie kokaini na veliko prenesuvale.
Ne znaeme
Ne se zivi nejzinite za zhal da kazat
Не се дрогирал 30 години и не се видел со кумот/кумашинот 15 години додека не се десило ова и тој го побарал.

Covek ja si iam nekoe mislenje veke formirano za nego. Ja kaj gledate deka pisuvam sega vo odnos na sudenjeto?
Na sam lik mi e odbiven. Zorica e za nego i nezna i lepotica.
Bifsa kurva
Bifs peder
I bifs narkoman ne postoi.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.905
Поени од реакции
61.384
Na sam lik mi e odbiven. Zorica e za nego i nezna i lepotica.
Bifsa kurva
Bifs peder
I bifs narkoman ne postoi.
Океј, ова се веќе предрасуди. Тоа веќе говори доста, ти си формираш мислења врз база на физички изглед, шпекулации и претпоставки. Тоа си е твоја работа секако.

Тоа најверојатно е и истата работа поради која човекот е тепан и држен во притвор година и пол. Во петок ќе видиме.

Член од
28 март 2006
Мислења
18.035
Поени од реакции
12.813
Добро е да се има свое мислење, но повеќето (сите кои не ги знаевме родителите) мислењето го изградивме врз основ на жестоките пресови на хер Спасовски и тивкиот Бубевски. И медиумите кои се потпираа на фб коментари. Па на почетокот се пласираше дека таткото е наркоман и коцкар, па имале доказ за пасивно учество, а не знам тие информации колку се и од кого потврдени. овие информации кружеа и по социјални мрежи.
Имено, таткото е наркоман и коцкар задолжен преку гуша и на Палчо му раскажувал за тоа дека поранешната сопруга била ќерка на богат татко кој и оставил повеќе станови во наследство.
Иако тројца од осомничените признале вина, четвртиот – таткото на Вања – и натаму негира било какво учество но, како што поочи обвинителот Бубевски, располагаат со докази кои ја потврдуваат неговата вмешаност.
знам ликови што си продавале накит и цела покуќнина ама свое дете не знам
Автоматски споено мислење:

Taktoto e od bogata familja, palco ima sigurno pari za crni denovi, a ovie imaat vajda po sluzbena dolznost.
за црни денови па убил за 500 евра и крнтија кола? чудно

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.233
Поени од реакции
9.777
За ваков случај и со вакви изјави дека имаат докази за вмешаност на таткото, а ако се испостави дека врска нема тоа, Бубевски треба да биде разрешен во истиот момент на ослободителна пресуда за таткото и да му се забрани било каква работа поврзана со право (адвокатура или слично). Она сељакон кумановски со устав да не смее да извршува јавна функција.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.900
Поени од реакции
4.939
Океј, ова се веќе предрасуди. Тоа веќе говори доста, ти си формираш мислења врз база на физички изглед, шпекулации и претпоставки. Тоа си е твоја работа секако.

Тоа најверојатно е и истата работа поради која човекот е тепан и држен во притвор година и пол. Во петок ќе видиме.
Зошто се замараш со адолесцентно девојче?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.577
Поени од реакции
38.869

Low IQ, пиша некој погоре. ;)

Член од
14 октомври 2021
Мислења
285
Поени од реакции
554

Zatoa vikam sekoj ima svoe mislenje. Jas za zal od pocetok za nego nemam pozitivno mislenje. So ne e isto za Zorica na primer. I da ne bide masko zensko i pristrasna, ni na majka i na Danka ne i veruvam mnogu.
Jas ne ubeduvam nekoj da misli kako mene, niti sakam. Diskutirame i ne mora da me vregjate. Poleka malce.

zborovi nizok iq vaka taka poso nekoj razmilsuva porazlicno od vas, kazuva za vas. Jas eden ne navrediv ovde. Koja e poentata na forumite ako site isto mislime?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.900
Поени од реакции
4.939
Zatoa vikam sekoj ima svoe mislenje. Jas za zal od pocetok za nego nemam pozitivno mislenje. So ne e isto za Zorica na primer. I da ne bide masko zensko i pristrasna, ni na majka i na Danka ne i veruvam mnogu.
Jas ne ubeduvam nekoj da misli kako mene, niti sakam. Diskutirame i ne mora da me vregjate. Poleka malce.

zborovi nizok iq vaka taka poso nekoj razmilsuva porazlicno od vas, kazuva za vas. Jas eden ne navrediv ovde. Koja e poentata na forumite ako site isto mislime?
Dete, se kosi so logikata toa sto go kazuvas..

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.905
Поени од реакции
61.384

Ни јас никаде не те навредив. Мислам дека начинот на кој изведуваш заклучоци не се базира на факти и на логика. Да го цитирам Рики Џервајз "you can have your own opinions, but you cannot have your own facts".

Се е во ред со поинакви мислења, но ако немаш со што да ги поткрепиш тогаш ќе влезеш во вакви дискусии и ќе те поправаат цело време.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.459
Поени од реакции
7.267
Факт е дека дал отказ од работа неколку месеци пред убиството.
Моја грешка е за отказот кога имале здр. проблеми децата кога биле мали.
И што треба ова да ни покаже или појасни?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.814
Поени од реакции
23.147
Едно можам да сум скоро 100% сигурен е дека не е платено убиство. Кој би ризикувал толку за да го убие детето и за колку пари ? Така да платено убиство е невозможна опција тука. Уште повеќе што не требало да ги вмешува дебилите за тоа.

Дури и мислам дека приказната за откуп е малце глупа, пошто овие копале дупки за лешеви. Таа во Велес требало да биде масовна гробница и сега само се вадат дебилите, ќе ги пуштале со тег, кур се тресе у ладна вода. И како иде времето така и повеќе сум сигурен дека има поголем плот приказнава.
Никако не би бил 100% сигурен дека не е платено убиство. Со оглед на тоа дека се работи за класична егзекуција (киднапирање во влез на зграда, носење на локација надвор од Скопје, убиство веднаш после стигнувањето и закопување на телото).

Самото тоа што, како што кажуваш и ти, приказната за октуп не држи вода, ја остава отворена и опцијата дека МОЖЕБИ се работи за нарачано убиство.

Triadis

splinter in your mind
Член од
10 јануари 2024
Мислења
55
Поени од реакции
150
Тоа што се случи со таткото е класичен character assassination. Останатото го завршија говнинарите.

Kajgana Shop

На врв Bottom