Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa tatko i moze go zemal, ne ona licno i personalno.Ми ствара сомневање сведочењето на мајката, како може од него купиле стан, Палчо имал простории во зградата, се шушкаше дека може се во врска за да даде изјава дека не го знае, мота нешто и оваа сто посто.
несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .до сега заклучивме дека никој со никого не се знае.![]()
Колку шо разбрав утре продолжува судењето со материјални и вербални докази.
Каков поглед има оној Кешишев, мајко моја психопатски поглед левел 100
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.
несезнае ама народо по коментари глеам на фејбук денес лом ја напраја мајката секој втор ја осудуваше .шо би рекол палчо у неговите подкасти стринка стајл. као била ногу дотерана,се праела на тошо дека не се познавала со палчо ,збеснати богаташи ,и таа била умешана да ја затвореле секакви коментари .
и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.Колку шо разбрав утре продолжува судењето со материјални и вербални докази.
Каков поглед има оној Кешишев, мајко моја психопатски поглед левел 100
Свака част на силата како се воздржуваат родителите и блиските на жртвите во ваков случај, мене 100 полицајци нема да ме задржат а да не ги задавам со голи раце.
Пред некој ден во Србија кога имаше рочиште за оној што направи масакр, родителите за влакно не му пресудија пред судница, едвај жива глава спаси убиецот.
и палчо опасно гледа на моменти како да му паѓа маската ,дали е монструм ќе видиме.
Прегледај го приврзокот 432278