Исламот во Европа

fkpromaja

In the Heaven.
Член од
28 јули 2012
Мислења
449
Поени од реакции
256
против дискусија сум со тебе , ти се базираш на измислици како си "гледал" на ббс, и ред други работи, што се однесува на религијата има и добри страни ама тоа е реалноста , прочитај си ја уште еднаш историјата може ќе се присетиш.
На последното што го кажав еве ти вчерашен доказ.
http://kajgana.com/putin-se-zablagodari-na-kina-i-indija-za-razbiranjeto-na-ruskata-pozicija-vo-vrska-so-krim
Јас се базирам на нешто што сум гледал на светски медиуми и од истокот и од западот, и на Раша Тудеј и на Сиенен. Како јас да знам што се случува со религијата ако не видам благовремено информиран од медиуми, и тоа од двете страни, за да видам што е реалноста. Да ти објаснувам зошто не е возможмно тоа Русија да го направи која лично ја фаворизирам е долга дискусија и тоа може на некој адруга тема а не на тема за Исламот.

?

..........

Гостин
Ова не е во европа, но покренува дискусија околу бурката, жена со бурка е опасност прикривајки го идентитетот, каде дури ни камера неможе да открие ништо кој се крие зад парталите, можеби е маж?
Влегува во мол убива жена и си излегува надвор, сите камери снимат, а на ниедна не се гледа дел од телото, за да може да се идентификува.

Kajgana Shop

На врв Bottom