- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.733
- Поени од реакции
- 8.742
Па стварно е заебано ова, многу полошо него дали некогаш абортирала... Боље за абортус да те излаже пошто ништо нема со тебе тоа, него неверство.Познавајќи се себеси, тешко дека би признал таква ситуација, посебно не без за тоа да бидам прашан. Ако бидам директ прашан и ако врската е сеуште на почеток, има некои шанси и да плукнам па што биде биде.
Автоматски споено мислење:
Па за да добиеш одговор на прашањево прво тргаме сите од свои морални начела. Ти би сакал да знаеш? Ваљда поважно е со кого се сексала додека била со тебе, него пред да биде било што со тебе?Се слагам да тоа е опасно лош старт за една врска. Но тоа воопшто не е ретка појава и е присутна како од машка така и од женска страна. Прашањето е што ако се најдеме во таква ситуација? Не дали тоа го оправдуваме.
Мене анкс ме пукна од помислава да ти кажам, од било која страна да сум, ама би сакала да знам, а дали ќе го оставам... не знам, веројатно да. Мислам ако за проштевање неверство збориме, некако повеќе мислам дека би простила неверство со едикојаси, него конкретно со бившата, па уште да траело тоа х време.
Не сум била во ситуација да треба да проштевам, така што ова е скроз хипотетички, ама многу би ме повредило и да знам одма на маса и да дознаам после 10 години.