Искрено или не за сопственото минато

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
На прашања за љубовен статус одговараше со ,,во врска,, или ,,во брак,,, имам дечко или имам маж, со дечко ми бевме на концерт или со маж ми бевме на концерт? o_O:icon_mrgr:
Со партнерот, за тие што не го познаваа. Со ХХ (името) за тие што го познаваа :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
@Ocajna сега кога знае дека не сум абортирала, извади тефтерот да запишува :D

@lazar31 нели женет си море? :D
Автоматски споено мислење:

Не е тежок германскиот, само има многу одење :D
Па за тие што не ја знаат жена ти, ако идеш у кафана со неа викаш "со жена ми". Ако ја познаваат, викаш "со Лазарица". Што е комплицирано? :D

Realno coek ke odi kuce da kupi pa saka da se informira so kupva , a ne pak zena da zemi( i obratno sekako ). Ali uste po realno nisto dobro nema da ispadni od toj muabet.
Toa sto ne sakas da naucis, ne prasvaj :toe:
Владе ами ова веќе во мудрости спаѓа, прав си - тоа што не го знаеш, не може да те повреди :D

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
4.769
...минатото е најдобар учител на сегашноста, и ако не сме научиле од нашите грешки не значи дека мораме да ги истовариме на некого што воопшто нема никаква врска со тоа
...оставете го минатото таму каде што треба и да биде...во минатото :)

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
@Ocajna сега кога знае дека не сум абортирала, извади тефтерот да запишува :D

@lazar31 нели женет си море? :D

Па за тие што не ја знаат жена ти, ако идеш у кафана со неа викаш "со жена ми". Ако ја познаваат, викаш "со Лазарица". Што е комплицирано? :D

Владе ами ова веќе во мудрости спаѓа, прав си - тоа што не го знаеш, не може да те повреди :D
И да сум женет, за 2000 денари судски такси не пропуштам убава прилика, ке платам на судот и чао, како нов :cool:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.098
Поени од реакции
10.138
Realno coek ke odi kuce da kupi pa saka da se informira so kupva , a ne pak zena da zemi( i obratno sekako ). Ali uste po realno nisto dobro nema da ispadni od toj muabet.
Toa sto ne sakas da naucis, ne prasvaj :toe:
Vlade duso, aj ti prvo ozeni se (ako voopsto uspees da najdes nekoja), pa posle mudruvaj.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
И да сум женет, за 2000 денари судски такси не пропуштам убава прилика, ке платам на судот и чао, како нов :cool:
Како не, секонд хенд си, втора газдарица да бидам... што знам како те возеле до сега... :cautious:

Abe znaev deka so Baba Vangja generacija ste ali da me otepas ako i samo pretpostaviv deka delite i drugi slicnosti :cautious: .
За неа не знам, ама ти Владе и пред 15 години беше стар. Анчо уште ли е тука?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Како не, секонд хенд си, втора газдарица да бидам... што знам како те возеле до сега... :cautious:

За неа не знам, ама ти Владе и пред 15 години беше стар. Анчо уште ли е тука?
Ех сега, нели тоа нема врска, не треба ни да прашуваш, ти си пумо заостаната во 16 век... А чекај, така уствари и двајцата ке бидеме секонд хенд, ај не биди педер:D

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
Сега видов дека бришеле мислења, макар се зезавме со @Ingvar :)
Ја си ја користев фората на Сусаро, малку клинч и искри летање...да ме засакаш повеќе ама ништо, тебе човек не може да те зезне.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Ја си ја користев фората на Сусаро, малку клинч и искри летање...да ме засакаш повеќе ама ништо, тебе човек не може да те зезне.
Море за кум те викав, за тоа зборам :place:

Ех сега, нели тоа нема врска, не треба ни да прашуваш, ти си пумо заостаната во 16 век... А чекај, така уствари и двајцата ке бидеме секонд хенд, ај не биди педер:D
Кај пишува дека јас сум секонд хенд? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom