Интернет?

М

Мрак

Гостин
хахаа,па не дремењето на интернет хоби,туку работите кои ги правиме додека сме на интернет.Модерно хоби би дошло тоа:)На пр. да правиш слики за позадина,да уредувш страни..одредено хоби додека дремеме на интернетот:)

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
мислам дека има многу попаметни работи од дремење на интернет, добро у нормални граници може али има некои што претеруваат. али тоа е 21 век :icon_bigg

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
хахаа,па не дремењето на интернет хоби,туку работите кои ги правиме додека сме на интернет.Модерно хоби би дошло тоа:)На пр. да правиш слики за позадина,да уредувш страни..одредено хоби додека дремеме на интернетот:)
и Седење на мсн е Хоби :pos2:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Метафорично да го споредам е како дрогаТа!

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Нешто за тие што седат подолго време на интернет :icon_lol:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Така е де ... на интернет седам по 15 часа максимум на ден :nesvest:
Брат грешка си ..СУМ СЕДЕЛ 18h само на ЦС ке ти досади,апа на мсн .Meybe си седел еднаш,двапати повеке не ..Знаеме како е!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Се одвикнувам од заразата наречена Интернет... Сега седам по само 4-5 саати на ден. И уште планирам да намалувам. А веќе и ми здосади искрено...:toe:

Z

Zoza

Гостин
pa mnogu jasno deka se racuna hobi...ama i zavisnost nemozam da zamislam da nemam nedela vreme internet auu :kesa:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
ептен ептен хоби...........
,,само,, 10 саати дневно на интернрт седам и немам време за друго хоби барем последниов месец:smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мислам дека е зависност а има луѓе кои работат со интернетот ја на пр јас сакам да бидам програмер...и тогаш ке ми е работа а не хоби...

Kajgana Shop

На врв Bottom