Интернет flatrate пакети дали ќе има некогаш?

Член од
18 јануари 2006
Мислења
195
Поени од реакции
0
ИНТЕРНЕТ ФЛАТ ПАКЕТИ ДА КЕ ИМА НЕКОГАШ ВО МАКЕДОНИЈАВА ИЛИ ПРОВАЈДЕРИТЕ КЕ НЕ ДЕРАТ УШТЕ ДОЛГО ВРЕМЕ !НЕ ГО МЕШАМ САТЕЛИТСКИОТ /// МТНЕТ (МНОГУ САКА ДА РАБОТИ DIALUP) ИНТЕРЕСНО ИМ Е. КАКО Е КАЈ ДРУГИТЕ ПРОВАЈДЕРИ ???

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Додека има офци, ќе има и џемпери. Ние блееме, они не шишаат.
Така ти е тоа кај нас, ќе си види некој овчар троа изварка на стапот, па ќе отвори бачило...

Член од
18 јануари 2006
Мислења
195
Поени од реакции
0
да овци има стално

Да овци има стално ама штета нив никој не ги слуша кој ги еб? Штета за нас не ограбија и пак си тераат по старо како ние да сме милионер па уште со доплати кој 175 кој 62 ден од 100 мб.Не е битно дали сум на мтнет или оннет или телекабел исти ку? ми се , само нека дадат некој поасален пакет

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Не знам за тебе, јас со сонов живеам скоро 15 години...уште од времето кога еден час чинеше 8 DM(марки германски), а провајдери беа ПТТ и малку подоцна Ултра

Член од
22 јануари 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
gOJDO напиша:
Не знам за тебе, јас со сонов живеам скоро 15 години...уште од времето кога еден час чинеше 8 DM(марки германски), а провајдери беа ПТТ и малку подоцна Ултра
TI NORMALEN LI SI STO ZBORUVAS BE? PTT PA ULTRA? TI NEZNAES STO DRDORIS! 15 GODINI? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

IDI POPOT DA TE PEE :pop:!!!!!!!!!!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
gOJDO напиша:

gojdo malku ne li mislish deka gi promashi godinite...ne se 15 tuku okolu 10 god....i bajagi poskapo beshe od 8dm na saaat...:icon_lol:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
govedo nevideno напиша:
TI NORMALEN LI SI STO ZBORUVAS BE? PTT PA ULTRA? TI NEZNAES STO DRDORIS! 15 GODINI? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

IDI POPOT DA TE PEE :pop:!!!!!!!!!!
ајде потсети ме, може сум заборавил?

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Allita напиша:
gojdo malku ne li mislish deka gi promashi godinite...ne se 15 tuku okolu 10 god....i bajagi poskapo beshe od 8dm na saaat...:icon_lol:
па вака колку што се сеќавам, бев помал од 6-то одделение(значи пред 13 години).
Сигурен сум дека беше 8марки. Дури мислам и дека имам факутри, ќе ги скенирам и ќе ги постирам овде.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
gOJDO напиша:
па вака колку што се сеќавам, бев помал од 6-то одделение(значи пред 13 години).
Сигурен сум дека беше 8марки. Дури мислам и дека имам факутри, ќе ги скенирам и ќе ги постирам овде.
internetot vo mk e od 1993/94 god. togash cenata behse okolu 320 den. so se danok na cas...taka da tuka nekade si no ne se 15 god...:icon_lol:
dobro e pa ima napredok...sega imame kablovski...no limit za okolu 1000 den na mesec...pa i ne e loso...:icon_lol:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
gOJDO напиша:
Се цитирам за да се разјасниме околу некои податоци. Скоро 15 години е помалку од 15 и така е пишано затоа што не се сеќавам точно кога беше(неправам децидна од пред 15 до пред 10 години).
Можеби беше 320 денари како што велиш, па подоцна го намалија, или пак цената на Унет можеби беше 8 DM. Пред извесно време средував едни стари кутии во кои најдов фактури, users manual-и и слично од тој период. Меѓу другото имаше сметки и фактури од Унет, Инфопроект и тн.
Сакам да кажам да не ме држите за збор бидејќи немам децидна представа.
Знам само едно, од секогаш бил огин-скап и никогаш не го бивало нашиот интернет!

Член од
22 јануари 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
gOJDO напиша:
Се цитирам за да се разјасниме околу некои податоци. Скоро 15 години е помалку од 15
:pop:

Можеби беше 320 денари како што велиш, па подоцна го намалија, или пак цената на Унет можеби беше 8 DM.
:pop:

Пред извесно време средував едни стари кутии во кои најдов фактури, users manual-и и слично од тој период. Меѓу другото имаше сметки и фактури од Унет, Инфопроект и тн.
DAJ SKEN DA VIDAM I DA SKOKNAM VO LEPENEC DA SE UDAVAM!

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
govedo nevideno, ако имаш некој проблем со себе, решавај го во соодветна институција, не се фрлај во Лепенец.
Ако сакаш да дискутираш кажи нешто конструктивно и поправи ме каде грешам, веќе еднаш ти пишав.

П.С. Ввидов(ме) дека си многу паметен, но мене твојата глупа смисла за сарказам не ми е хумористична....да ти ќарам у време

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
govedo nevideno напиша:
GOJDO GOJDO CEKAM SKEN PA CE SE IZJASNAM
не е проблем тоа, неможам сега да скенирам, а и немам намера да се оптеретувам за да се докажувам со тебе. Така да ако можеш да ни кажеш некоја корисна информација бујрум, спремен сум да ја прифатам ако е точна

Kajgana Shop

На врв Bottom