TI NORMALEN LI SI STO ZBORUVAS BE? PTT PA ULTRA? TI NEZNAES STO DRDORIS! 15 GODINI?gOJDO напиша:Не знам за тебе, јас со сонов живеам скоро 15 години...уште од времето кога еден час чинеше 8 DM(марки германски), а провајдери беа ПТТ и малку подоцна Ултра
gOJDO напиша:Не знам за тебе, јас со сонов живеам скоро 15 години...уште од времето кога еден час чинеше 8 DM(марки германски), а провајдери беа ПТТ и малку подоцна Ултра
ајде потсети ме, може сум заборавил?govedo nevideno напиша:TI NORMALEN LI SI STO ZBORUVAS BE? PTT PA ULTRA? TI NEZNAES STO DRDORIS! 15 GODINI?
IDI POPOT DA TE PEE :pop:!!!!!!!!!!
па вака колку што се сеќавам, бев помал од 6-то одделение(значи пред 13 години).Allita напиша:gojdo malku ne li mislish deka gi promashi godinite...ne se 15 tuku okolu 10 god....i bajagi poskapo beshe od 8dm na saaat...
internetot vo mk e od 1993/94 god. togash cenata behse okolu 320 den. so se danok na cas...taka da tuka nekade si no ne se 15 god...gOJDO напиша:па вака колку што се сеќавам, бев помал од 6-то одделение(значи пред 13 години).
Сигурен сум дека беше 8марки. Дури мислам и дека имам факутри, ќе ги скенирам и ќе ги постирам овде.
Се цитирам за да се разјасниме околу некои податоци. Скоро 15 години е помалку од 15 и така е пишано затоа што не се сеќавам точно кога беше(неправам децидна од пред 15 до пред 10 години).gOJDO напиша:Не знам за тебе, јас со сонов живеам скоро 15 години...уште од времето кога еден час чинеше 8 DM(марки германски), а провајдери беа ПТТ и малку подоцна Ултра
:pop:gOJDO напиша:Се цитирам за да се разјасниме околу некои податоци. Скоро 15 години е помалку од 15
:pop:Можеби беше 320 денари како што велиш, па подоцна го намалија, или пак цената на Унет можеби беше 8 DM.
DAJ SKEN DA VIDAM I DA SKOKNAM VO LEPENEC DA SE UDAVAM!Пред извесно време средував едни стари кутии во кои најдов фактури, users manual-и и слично од тој период. Меѓу другото имаше сметки и фактури од Унет, Инфопроект и тн.
не е проблем тоа, неможам сега да скенирам, а и немам намера да се оптеретувам за да се докажувам со тебе. Така да ако можеш да ни кажеш некоја корисна информација бујрум, спремен сум да ја прифатам ако е точнаgovedo nevideno напиша:GOJDO GOJDO CEKAM SKEN PA CE SE IZJASNAM