Ovo sto si slikao je krekovan manzera skener, samo budi fer i reci ko je taj sto ti ga dao.Evo neka mi kaze neko koji alat ovako pregledno da detaljnu krvnu sliku od servera ?
Прегледај го приврзокот 290796
I ti se zamaras glupostima. Znas koliko je meni taj skener zanimljiv. Par sati dok ga isprobam.Ovo sto si slikao je krekovan manzera skener, samo budi fer i reci ko je taj sto ti ga dao.
Kako idu stvari ti ces ga dati jos nekome, taj isto i na kraj ce biti javan.
Haha dobar siI ti se zamaras glupostima. Znas koliko je meni taj skener zanimljiv. Par sati dok ga isprobam.
A inace nabavim sve sto me interesuje, platim, trampim, isposlujem ..to se inace zove menadzerstvo![]()
Nemam pojma ko je Nele..prvi put cujem. Crackovao lik tudji rad i sad je kao uvrijedjen sto je njemu ukradeno. GolemoHaha dobar si, koliko kosta krekovana verzija do 2050 godine.
Прегледај го приврзокот 290887
Ti ne znas ocito ko je N3L3. Zna onaj sto ti (pro)dao ovu verziju.
Samo budi fer i reci ko je taj.
Zelim i ja da ga kupim, zato te i pitam da mi kazes ko ti je prodaoNemam pojma ko je Nele..prvi put cujem. Crackovao lik tudji rad i sad je kao uvrijedjen sto je njemu ukradeno. Golemo![]()
Da nije krekovan nebi mogo koristiti, tako da si ga dobio na tacni.Nemam pojma ko je Nele..prvi put cujem. Crackovao lik tudji rad i sad je kao uvrijedjen sto je njemu ukradeno. Golemo![]()
Ko ti je taj Nele - piše N3L3Nemam pojma ko je Nele..prvi put cujem.
To ti se zove biznis.Ako oces bit meneder onda te moram ja zaposlit.Kad radis za sebe nemozes bit meneder.,a menadzerstvo ta rec ne postoji u biznisu.I ti se zamaras glupostima. Znas koliko je meni taj skener zanimljiv. Par sati dok ga isprobam.
A inace nabavim sve sto me interesuje, platim, trampim, isposlujem ..to se inace zove menadzerstvo![]()
Download IPTV TOOLS V 1.0.0I ja sam cuo za N3l3-ta...covek je jako dobar inace. Ne znam ga direktno na zalost, al znam gde se nalazi na netu po kanalima![]()
Ти то зовеш брзо? ХахахахаNe znam sta si ti skenirao , brzina ovisi o mnogo faktora .. postavki attacka , da li koristis proxy ili ne, tvoje konekcije, tvog procesora , protoka samog servera itd itd..
Ako je ovo sporo , ne znam sta je onda brzo
Прегледај го приврзокот 290844Прегледај го приврзокот 290845
Pisao mi je lik u private pametnjakovicu.Ko ti je taj Nele - piše N3L3
Haha pa ne razumijem zasto ga i krekuje ako nece da ga podijeli? Napravi ga kao za par svojih 'kolega' 'vjernih' ljudi samo jel!Haha dobar si, koliko kosta krekovana verzija do 2050 godine.
Прегледај го приврзокот 290887
Ti ne znas ocito ko je N3L3. Zna onaj sto ti (pro)dao ovu verziju.
Samo budi fer i reci ko je taj.
IPTV Tools 1.2.2 Premium!Pisao mi je lik u private pametnjakovicu.
I drago mi je da pratite vjerno u stopu svaki moj korak.
Pozdrav