Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
U ovih mojih 18 dana na Kajgani da napravim jedan rezime članova koji su mi pomogli pa možda neki i ne vole publicitet ali nekako da se zahvalim na pomoći.
Jučer sam spomenija kolegu @gasans i njegovu lipu gestu dilenja lista,zahvaljujem i kolegi @dadoxy na informaciji za profil od hopcupa i elmu 96.
Zatim kolegi @Andre59 na listi i najveća zahvala kolegi @GoxiNS koji mi je pomoga da moj početnički život na Kajgani bude lakši i lipši.Fala vam dečki.

U ovih mojih 18 dana na Kajgani da napravim jedan rezime članova koji su mi pomogli pa možda neki i ne vole publicitet ali nekako da se zahvalim na pomoći.
Jučer sam spomenija kolegu @gasans i njegovu lipu gestu dilenja lista,zahvaljujem i kolegi @dadoxy na informaciji za profil od hopcupa i elmu 96.
Zatim kolegi @Andre59 na listi i najveća zahvala kolegi @GoxiNS koji mi je pomoga da moj početnički život na Kajgani bude lakši i lipši.Fala vam dečki.
Hvala tebi što si normalan,kulturan i nenametljiv...
Uneo si neki dopadljiv šarm na ovaj forum i samo ostani takav.
Pojedincima si zadao domaći zadatak iz lepog ponašanja.
Što se mene tiče tu sam ako nešto zatreba...
Ako znam pomoći ću ti, ako imam podelićemo...
Živ bio!

Slazem se u potpunosti sa tobom da pohvalimo ove sto si nabrojao a tu su jos ;Zak.ns,ogorelica i neprikosnoveni kralj Sota, to su momci koji su i meni pomogli ,a hvala i onima koji nisu htjeli..

Decki, da vam preporucim jednu za mene ekstra Telegram grupa gde skoro svakodnevno ima update sa novi m3u listi, aplikacije i sl.
Pozdrav.

pozdrav swima dali moze mala pomoc oko owoga
http:/cms.bossna-caffe.com:80

kako da nadjem sad owe kanale radile su odlichno eto sad stade

dali moze neka pomoc da se nadju opet i kako
hwalla unapred

Vidiš da svi koriste, treba malo samo pri instalaciji ,isključišAVna1 sat, u folder Player koji napraviš na D:// stavi skinuti RAR iliZIP ,šta je već raspakuj ga izvuci .exe kraticu na desk,ODREDI IZUZEĆE U PUTANJI ZA FOLDER PLAYER NA D:// u AV-u, da ga ovaj ne kontroliše ,restartuj PC i koristi, svi tako. Ne raspakuj ništa dok ne isključiš AV,će ga izede AV !!!!!!!!!!

2020-01-29_203743.png2020-01-29_203507.png
i sve radi a oni su u kohabitaciji,a možeš sad taj "virus "i da brišeš, tako sam ja i sve dobro

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom