Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima makova puna polja..samo nisu vrijedni za gledanje. Mnogo boljih portala ima. Ne znam samo sta svi navaljuju oko gradine, bitke, 2 brata i ostalih kad su samo obicni serveri od amatera koji i ne znaju da linkuju "svoj" kanal sa filmovima koji su se prikazivali na nacionalnim televizijama i VELIIIIIKIIIM LOGOOO pokrivenim svojim. Budite malo mastoviti, logo se moze sakriti sa postojecim programima i postaviti svoj da bude profesionalno a ne sa reklamom na pola ekrana. Sramota da vam neko placa za to. I ovdje kao i na drugim nasim forumima gazde sa uneredjenom stolicom ispituju i traze razlog kako jos uvijek moze neko da mu pokupi materijal. Nije to problem nego kako sve to zastititi. Izvinite na oduzetom vremenu ali matorac je morao nesto da napise i ne obracajte paznju na to. Zivi i zdravi bili a makova bice i kad nas ne bude...;-)
P.S.
Marko ako sam za hladjenje ne bunim se..;-)
ako ne valja portal bossna.caffe molim te napiši koji su to najbolji portali s najviše HD ili 4K exyu i sportskih kanala... kad se već hvališ da imaš pošalji na PP neki portal i MAC da isprobam to što ti kažeš da je bolje i kvalitetnije...
Hvala!
Pozdrav!!

Pa mozes imati 4K od lokalnih kanala ali izvor zna se koji je. Aj da nisam odavde i da ne znam o cemu se radi mozda bi se ugasio ili ne bi komentirao. Uglavnom, svako svoga konja hvali ali kad se hvali i uzdise nesto sto ne dolici nekoj kvaliteti onda ne mogu da sutim. Sto se tice boljih portala ima ih mnogo i u vecem su rangu od "exyu" portala. Mac neces dobiti od mene jer ko si ti da ti ja nesto dokazujem. Cuvaj se svoje baste, zaljevaj kad je suho i ne dopustaj korov da raste. A kod komsije krava neka crkne...sta tebe briga...:-)

Hvala lijepa jako ste ljubazni!
Nemoj me pogresno shvatiti, ja sam kupovao skoro od svih nasih tkz. gazdi IPTV i dok mi se vidici nisu otvorili na druge strane pa uvidio sta je usluga i kvalitet onda imam pravo reci svoje misljenje. Cast izuzecima da ih ne nabrajam ovdje ali mali je broj njih. Ostalo ...brrr... Tih MaC-ova nemam za djeljenje jer ih ja koristim...sorry. Ziv i zdrav bio pa pivo popio u ove sitne sate...:)

Ma nije problem... al kad već znaš kvalitetnije portale daj napiši popis od tih portala možda neko ima neku listu s tih portala koji su puno bolji da isprobamo... ovde nije ničija obaveza da "mora" nekome nešto poslati...
sve je dobra volja...
i sve funkcioniše na principu ROBIN HOODa...
tu neki heroji koji znaju koristit alate za skeniranje posude od veliki gazda par listi i podjele sirotinji koji nemaju novaca na bacanje da kupuju te iste liste pa do kud ide ide...
Živ i zdrav bio i ti gospodine!!

Ma nije problem... al kad već znaš kvalitetnije portale daj napiši popis od tih portala možda neko ima neku listu s tih portala koji su puno bolji da isprobamo... ovde nije ničija obaveza da "mora" nekome nešto poslati...
sve je dobra volja...
i sve funkcioniše na principu ROBIN HOODa...
tu neki heroji koji znaju koristit alate za skeniranje posude od veliki gazda par listi i podjele sirotinji koji nemaju novaca na bacanje da kupuju te iste liste pa do kud ide ide...
Živ i zdrav bio i ti gospodine!!
Pogledaj PM...

Последно уредено:
Dobro jutro

Bosna liste sve i jedna, bitka, ludzbunjennormalan, dva brata, kamiondžije, gradina .... po meni sve slične (iste) sa dva izvora dolaze, uređene za balkan i gastarbajtere (za one koji neće prstom da mrdnu da urede listu u notepad ++). A jedina odlika svih je da ih jašu svi ko nenormalni, veliku većinu nemožeš pogledati, a da ne zabode ili zasecka. Je.eš takve liste!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom