Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 јануари 2018
Мислења
537
Поени од реакции
1.568
Jedan online alat nekad služio dobro sad probaj.Sam napravi txt sa imenima ,prezimenima,stvari,gradovi,brojevi zavisi za koji server.....moraš imati info.
Napravi txt fajl i tu online povučeš iz kompa dodaš brojeve prefix ,sufix i sl znači pre imena ili posle..igraj se malo uspećeš...
http://textmechanic.com/text-tools/basic-text-tools/merge-text-line-line/
Inače alata ima dosta.......mada sa notepad možeš uraditi i bolje da nadješ tutorijal za notepad ili notepad++ i naučiš raditi s njme...

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Jedan online alat nekad služio dobro sad probaj.Sam napravi txt sa imenima ,prezimenima,stvari,gradovi,brojevi zavisi za koji server.....moraš imati info.
Napravi txt fajl i tu online povučeš iz kompa dodaš brojeve prefix ,sufix i sl znači pre imena ili posle..igraj se malo uspećeš...
http://textmechanic.com/text-tools/basic-text-tools/merge-text-line-line/
Inače alata ima dosta.......mada sa notepad možeš uraditi i bolje da nadješ tutorijal za notepad ili notepad++ i naučiš raditi s njme...
Regularni izrazi i notepad++ su sve sto treba da bi napravio dobar kombo. Stranica koju si spomenuo u postu takodjer i elementarno poznavanje FOR petlji u DOS-u, to je sve sto je potrebno od alata da bi napravio bilo kakav kombo.

Член од
20 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pozdrav,dali moze nekoj da mi prati stabilna lista vo PP ?
Blagodaram odnapred

Член од
19 март 2019
Мислења
2
Поени од реакции
1
Kako izvuci m3u listu kanala iz EON tv aplikacije nek mi objasni. Imam korisnicko ime i lozinku. Da bih tv gledao u drugoj aplikaciji npr. Perfect playeru ili Kodiju.

Член од
11 февруари 2016
Мислења
198
Поени од реакции
78
Jel zna netko rijesit probljem: Našo sam neku listu sa oko 1000 aktivnih konekcija a kad je upalim u vlcu ne radi, jel do user-agena ili ?

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
549
Поени од реакции
329
Zokiniko imas pp u pozitive

Sent from my HTC U Play using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom