Moze 20 lista na jednu konekcikuAjde ako ima neko stb.first-class-portal.com listu sa vise konekcije koja radi dajem svim forumasima moj iptv server listu free
Ne moze druze, ja imam i 50 lista na jednu konekciju, treba mi neka sa vise konekcijaMoze 20 lista na jednu konekciku
Ma liste sa jednom konekcijom rade super fuckas vise konekcija neznate gledati usidio bih se reci cak 95% vas neznaNe moze druze, ja imam i 50 lista na jednu konekciju, treba mi neka sa vise konekcija
Hajde objasni da i mi nesto naučimone radimo vikend je za liste u ponedeljak isto tako[DOUBLEPOST=1536500382][/DOUBLEPOST]
Ma liste sa jednom konekcijom rade super fuckas vise konekcija neznate gledati usidio bih se reci cak 95% vas nezna
Ja[DOUBLEPOST=1536508400][/DOUBLEPOST]Dobio sam listu koju sam trazio od jenog forumasa, sad kao sta sam rekao ko zeli moju listu free gledati neka mi pise pm
@gariks hvala na listi radi super!Dobio sam listu koju sam trazio od jenog forumasa, sad kao sta sam rekao ko zeli moju listu free gledati neka mi pise pm
posalji jednu i meni gariks hvala pozDobio sam listu koju sam trazio od jenog forumasa, sad kao sta sam rekao ko zeli moju listu free gledati neka mi pise pm