G
GoYu
Гостин
Gde mogu gledati Zadruga 2 live?
skuzili smo da ti vampir dao smiri se
Pa nije vampir izmislio vadjenje listi. Vadilo se i prije njega . Nije mi on nikad ništa dao.skuzili smo da ti vampir dao smiri se
Laptop povezes ruterom preko wifi, a u mreznu u laptop ukljuciš resiver instaliras na laptop program koji simulira pristupnu točku (zaboravio kako se zove) uglavnom s njim se napravi da laptop prima mrezu preko wifi a salje preko kabla. I onda url helperom koji si isto stavio na laptop mozes izvuci strimove, posto sve ide preko laptopaImam Telekom IPTV i Huawei ec2108v5 STB koji mnogo sporo menja kanale i mnogo me nervira !
Ima li negde da se procita ili mozda neko zna kako da prebacim IPTV na Android TV Box ?
Da izvucem playlistu, da nesto petljam sa adresama ili sta vec treba da se uradi …
p.s. Probao sam STB Emulator ali nista nisam uspeo da uradim.
Hvala
https://www.youtube.com/watch?v=gv3TbDWSiscZna li netko kako se moze kontaktirati administratora na ,,sve nase",ako dobijes BAN?
Isprati mu 15 evra na PayPal pa moze ce zavrsis i vo VIP drustvo.Zna li netko kako se moze kontaktirati administratora na ,,sve nase",ako dobijes BAN?