Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Vi koji prodajete, a blokirate mi ip adresu samo da vas opozorim jer mi je ip iz Hrvatske da cu vam rasturiti ubuduce server svakome ali bas svakome od danas i od zdrave hrane da se razumijemo jer Danijel i ti si me poceo blokirat.Za svaku blokadu leti vam van po 200 usera iz razlicitog kuta gledanja pa ko voli nek izvoli se igrat ubuduce.:angel:

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Sasodaniel е фер играч. Сега тој не чини?
Други такви има во името на garix, mediafuture, TvViet ...

Кој тоа треба да знае која е мојата односно вашата ИП адреса? Никој. Ја блокира системот на заштита кој го имаат иптв серверите. Сопствениците само сакаат да си го заштитат северот од нелегани посетители.

Понатаму нема да коментирам.

Член од
8 јануари 2018
Мислења
51
Поени од реакции
42
Vi koji prodajete, a blokirate mi ip adresu samo da vas opozorim jer mi je ip iz Hrvatske da cu vam rasturiti ubuduce server svakome ali bas svakome od danas i od zdrave hrane da se razumijemo jer Danijel i ti si me poceo blokirat.Za svaku blokadu leti vam van po 200 usera iz razlicitog kuta gledanja pa ko voli nek izvoli se igrat ubuduce.:angel:
Tooo Majstore!!!

dreambox520

Find Girls from your city for night
Член од
20 ноември 2017
Мислења
391
Поени од реакции
218
pocnaa nervoza da gi faka ovie od generacija (p....a) hahaha ajde sega i zdrava necini e dzabe nema ni kod babe...neka saso samo blokiraj a ke ti se fatat za j..ta :)[DOUBLEPOST=1533392893][/DOUBLEPOST]
ke mu se fatis na saso za ja..ta hahaha

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
pocnaa nervoza da gi faka ovie od generacija (p....a) hahaha ajde sega i zdrava necini e dzabe nema ni kod babe...neka saso samo blokiraj a ke ti se fatat za j..ta :)[DOUBLEPOST=1533392893][/DOUBLEPOST] ke mu se fatis na saso za ja..ta hahaha
to se fataj ti a ja cu im se fatat svakom za backup on mi je drazi od ....hahah
pa sve je dabe od vijeta pa do media,ws itd.....inace bitki porasla prodaja i to jako ,jako jos da title popravi na videoteci em mu previsoki i premali

Последно уредено:
Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
gde ce radis te poblikazij ovde ili na naki drugi forum.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Сашо е аплсолутно најфер играч, не заслужува некој шалабајзер да го провоцира и омаловажува.
Нека нема замерки :).
500.png

Ова е со дозвола и благодарение на него многу мои пријатели имаат што да гледаат.
Срамота е некој да јаде тоа што не се јаде за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom