- Член од
- 13 септември 2016
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 42
Može li lista dva brata? Ona što sam koristio ne radi više. Ili je promenjen server?
Ako neko može da pošalje. Unapred zahvalan.
Tudi tebi lep pozdrav in dobrodošel !Samo da pozdravim odlicnu ekipu i da kazem da cu se potruditi da vam pomognem koliko mogu i znam.
I ja bi volijo znatiPozdrav svima zna li možda neko zašto ovo više ne funkcioniše
http://cdn.iptv.amis.net/twintv2_proxy/iview/MobileDevices2/
Imas listu u pp.Može li lista dva brata? Ona što sam koristio ne radi više. Ili je promenjen server?
Ot gde moze da se vidi ovo (Ime na kanalot) ili slucajno si nasal imena.Ipacct BG
Global Communication Net Plc BG
Primer:
h**p://212.5.59.2:22001/tv1pac1/Ime na kanalot
h**p://212.5.59.2:22002/tv2pac2/Ime na kanalot
212.5.59.2 = box.tvzoon.eu
Port 88Ot gde moze da se vidi ovo (Ime na kanalot) ili slucajno si nasal imena.
ma samo si pitam zasto nije bilo mnogo info ,a na ova prva slika posle 3000/ da nema jos nesto pa posle brojeve kanala,zasto tako ljudi moze da si trazat i nista da ne nadzjat.Port 88
Да. Има нешто после 3000 па потоа е број. Вака ја давам адресата барем малку некој да се потруди да најде. Најлесно е да се побара листа на канали и потоа тој што постојано бара повторно ќе нема ништо. Барем малку да се потроши време и да се најде нешто, а има 2 конкретни адреси и конкретно на кој портови да се бара. Што треба повеќеma samo si pitam zasto nije bilo mnogo info ,a na ova prva slika posle 3000/ da nema jos nesto pa posle brojeve kanala,zasto tako ljudi moze da si trazat i nista da ne nadzjat.