- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 50
- Поени од реакции
- 17
okreulo na buru pa je bolje sadPozdrav svima iz suncane Novalje,cijela Novalja gleda bitku![]()

okreulo na buru pa je bolje sadPozdrav svima iz suncane Novalje,cijela Novalja gleda bitku![]()
moze li uz to ,jedna miss universum i besplatna sedmica na havajima jer sto jest jest zasluzio si imas cak jedan postMože li neka stabilna i besplatna m3u lista Ex Yu kanala bez vremenskog ograničenja, trajanja?
IP e ista. Smeneta e zastitata, slicno na webmax.mk. Mozat da gedaat samo preplatnici na MTS, ako nekoj korisnik gi simne I objavi strimovite ne vredi toa, strimovite se neupotreblivi. Klucot se generira preku ID od kompjuterot odnosno vrzan za vremeto koga se pusta nekoj kanal. Znaci na sekoe pustanje na eden ist kanal klucot e razlicen Nitu korisikot ne moze da gleda preku VLC poradi tajmingot, a za ostanatite ne stanuva ni zbor. Tolku I bog da go prostiMTS каналите некој со новата ип или нов акаунт од нова сим картицана пп
Svima poslao sa PMaKo treba nek potrazi na PM
Dojdi ti do mene na jadran ovdje sve vrvi od mica maca hhahahah domace je domacemoze li uz to ,jedna miss universum i besplatna sedmica na havajima jer sto jest jest zasluzio si imas cak jedan post
Heh..., jednom sam zavrsio na Zrću na plazi, poslije sam cijelo popodne pio tablete za tlak, dobro da me nije slogiralo.Dojdi ti do mene na jadran ovdje sve vrvi od mica maca hhahahah domace je domace![]()