- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
Drugar a da i se obratis ti na gospodjata ili gospodjicata Wot ili sto i dae , na PP da ja kontaktiras pa da ispadnes onaka fraer ,gospodin i da ponudis pomos ili ednostavno predlog ."Mozete taka i taka da gledate na toj i toj nacin bez da placas" Dali sakate da vi ponudam predlog ili ne ?Kao korisnik/pretplatnik Total tv-a mozes i Nettv Plus da koristis BEZ dodatne nadoplate
Прегледај го приврзокот 194116
Nettv Plus dostupan je za.gledanje predplatnicima Total tv-a
Aktiviranje Nettv plusa i pravo na gledanje Nettv plusa nudi Total tv
Pozdrav
Poslusaj meDrugar a da i se obratis ti na gospodjata ili gospodjicata Wot ili sto i dae , na PP da ja kontaktiras pa da ispadnes onaka fraer ,gospodin i da ponudis pomos ili ednostavno predlog ."Mozete taka i taka da gledate na toj i toj nacin bez da placas" Dali sakate da vi ponudam predlog ili ne ?
Ako i odgovara togas super resen problem ako ne nikomu nisto.
Kutroto devojce ,da se izrazam taka ,pobara pomos i iskreni predlozi za Iptv a sto dobi ,filozofiranje bez kraj.Da prasase na nekoj drug forum sigurno ce dobiese i upatstvo kako da napravi raketa .
Nettv Plus zaboravi.... a exenet treba sam sebi da nadjes Status na kojem si ti gazda@Sota može pomoć? Koji su sve nastavci za programe u nettv plus, tj. tačnije kako idu imena svih programa u m3u ono rts1,rts2 itd. Traba mi cela lista programa u nettv plus.
I jel radi možda exenet i ako može da mi daš način da je gledam tamo imam sve što mi treba. Hvala
Kako misliš na kojem sam ja gazda? Kako da dođem do toga, a ti ionako ne koristiš to, mislim na sve te liste pa ti neće ni škoditi da daš, ali ako ne onda bar pomozi pa mi bar malo objasni pobliže kako doći do toga... Može i u poruci, ako želiš, ako ne nema veze, šta se može...Nettv Plus zaboravi.... a exenet treba sam sebi da nadjes Status na kojem si ti gazdaako ti ja dam svoj ja nisam vise gazda
Pozdrav
Znaci toj e toj Sota sto mi pisaa na PP "'Ahh toj toj samo sto znae da se fali i da go slika televizorot"Kako misliš na kojem sam ja gazda? Kako da dođem do toga, a ti ionako ne koristiš to, mislim na sve te liste pa ti neće ni škoditi da daš, ali ako ne onda bar pomozi pa mi bar malo objasni pobliže kako doći do toga... Može i u poruci, ako želiš, ako ne nema veze, šta se može...
Vidi se da zna i da ima sve i svasta, ali ne i volje da se da u objasnjavanje necega jer nema vremena za gubljenje... Nemam ni ja vremena zato i zelim da mi se bar nesto pomogne i objasni, jer ne mogu da se posvetim ovome toliko imam i precih stvari u zivotu, ali eto za sebe sam zeleo da gledam tv besplatno i na neki nacin gura se to, ali sve je to povrsno sto ja znam, nisam bas puno odmakao od onih koji su krenuli sa skeniranjem... Sve sto se ovde dobije to je povrsno i ne bas tako sjajno... Iscitao sam ceo forum i sve se svodi na isto samo u krug... Nista se nece ovde dalje nauciti od mac i user:user skeniranja...Znaci toj e toj Sota sto mi pisaa na PP "'Ahh toj toj samo sto znae da se fali i da go slika televizorot"
Не оди ниту преку впн ниту преку прокси, веројатно треба некој усерагент. Кој е појма немам, а можно е за секој корисник да има посебен усерагент.Има ли некој конкретна идеа за активна листа од овој сервер да работи?
http://mediaiptv.tv
Neka e ziv i zdrav ne 100 tuku 200 godini ,toa znaenje neka si go zadrzi za sebe nikoj nikogo ne tera so sila ama od takvi prepotentni i arogantni tipovi ne bi pobaral nikogas nisto,ja znaes onaa rabotata "Ja imam se i sesto ti nemas nisto pukni sega '' pa ako treba i duplo da platam.Imam loso zivotno iskustvo so takvi tipovi na ludje .Vidi se da zna i da ima sve i svasta, ali ne i volje da se da u objasnjavanje necega jer nema vremena za gubljenje... Nemam ni ja vremena zato i zelim da mi se bar nesto pomogne i objasni, jer ne mogu da se posvetim ovome toliko imam i precih stvari u zivotu, ali eto za sebe sam zeleo da gledam tv besplatno i na neki nacin gura se to, ali sve je to povrsno sto ja znam, nisam bas puno odmakao od onih koji su krenuli sa skeniranjem... Sve sto se ovde dobije to je povrsno i ne bas tako sjajno... Iscitao sam ceo forum i sve se svodi na isto samo u krug... Nista se nece ovde dalje nauciti od mac i user:user skeniranja...
Nema sta da trazis legalen Iptv provajder tamo kanali sa limitirani(nema neki velik izbor) i cene sa visoke,treba da trazis nelegalce sa visok kvalitet kanale i veliki izbor neki sa i sa kvalitet vise ot ovi legalci.Tako da promeni svoja filosofija trazeneNeka e ziv i zdrav ne 100 tuku 200 godini ,toa znaenje neka si go zadrzi za sebe nikoj nikogo ne tera so sila ama od takvi prepotentni i arogantni tipovi ne bi pobaral nikogas nisto,ja znaes onaa rabotata "Ja imam se i sesto ti nemas nisto pukni sega '' pa ako treba i duplo da platam.Imam loso zivotno iskustvo so takvi tipovi na ludje .
Mene licno ne mi trebase nisto ,muabetot bese za legalen Iptv provajder vo Makedonija.
Zemi vrati se nekolku postovi nanazad i procitaj koj i sto barase ,znaci mene licno ne mi trebase i ne barav znaci ne se rasprasuvav,mene taa rabota mi e kolku tolku poznata ,kolku imas pozitivni i negativni raboti so legalen i ne legalen iptv provajder.Ama so svoi pari covek si bara toa sto mu odgovara.Nema sta da trazis legalen Iptv provajder tamo kanali sa limitirani(nema neki velik izbor) i cene sa visoke,treba da trazis nelegalce sa visok kvalitet kanale i veliki izbor neki sa i sa kvalitet vise ot ovi legalci.Tako da promeni svoja filosofija trazene