Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
29 февруари 2016
Мислења
569
Поени од реакции
641
Od milion paneli vie ste se zakacile za taa bitka i non stop za nea se pisuva. Ostajte go covekot da si raboti imal nemal dobivka negov problem. Ova mi lici na namerna hajka za unistuvanje na panelot. Bidete malku fer. Mada i on porano bese mnogu nefer i unisti mnogu listi od drugi paneli, sepak prestana so taa praksa.

Член од
6 јуни 2016
Мислења
118
Поени од реакции
46
Nemas ti pojima ko je International u prvom redu je prijatelj kad ti je najteze tu ne racunam liste i te gluposti oko iptv.Ja ga poznam jako jako dugo i spisali smo na tisuce stranica na skype.Podijelio je u to vrijeme na tisuce listi ljudima nikad ali nikad nije uzeo ni cent od nikog
to ja garantiram.Tako da je International legenda iptv kakav se vise nece rodit jer niko a nemoze taj ritam pratit da se ljudima dijeli godinama liste:angel:Tako da samo se tjesi ti
ti si njegov glasnogovorinik i krijes se iz njega pa ti si to izjavio 500 100 000000 i tako sad prebacujes loptice na drugoga to sto si ti pisao nekom sta mene to briga sta se hvalis da znas da pises na skyp pa je si ti sa svojim negativcima dao listu
i iskljucio hvalio se na sav glas i sad sta hvalis kako ti znas da pises na skyp sa nekim

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
ti si njegov glasnogovorinik i krijes se iz njega pa ti si to izjavio 500 100 000000 i tako sad prebacujes loptice na drugoga to sto si ti pisao nekom sta mene to briga sta se hvalis da znas da pises na skyp pa je si ti sa svojim negativcima dao listu
i iskljucio hvalio se na sav glas i sad sta hvalis kako ti znas da pises na skyp sa nekim
Dodi u Novalju da te pocastim na Zrću smiri se ima da te ftrefi infarkt.
Uzivaj u ljetu odi na more ima da ti se otvori i dolje hahahha jebes liste ima ih na tone a niko ne gleda:angel:

dreambox520

Find Girls from your city for night
Член од
20 ноември 2017
Мислења
391
Поени од реакции
218
ete na mene treba..al ne objavita

Kajgana Shop

На врв Bottom