- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 204
Kao sto je kljuki napisao treba ti jak signal,kod nas u Dalmaciji su problem talijani jer imaju jaci signal od nasih odasiljacamozda nije pitanje za ovu temu bas, ali na samsung tv-u mi se slika trese kao ono kad je los signal, probao sam da vezem i na drugu antenu isto je, medjutim kada povezem televizor preko hdmi porta sa kompom ne trese se nista, sve je normalno.zna li neko u cemu je problem?hvala unapred i pozdrav
Kao što je napisao kljuki,još može biti i slaba antena,kod nas u Dalmaciji su problem talijanski odašiljači,oni ometaju rad naših odašiljača i ako su nam fizički bliži naši njihovi ometaju normalano gledanje programa pa kakvo je vrijeme takav nam je i prijem signala tj. slike,ideš korak po korak,provjeriš antenu,kabel,konektore ako treba doneseš od susjeda neki drugi reciever čisto da probašmozda nije pitanje za ovu temu bas, ali na samsung tv-u mi se slika trese kao ono kad je los signal, probao sam da vezem i na drugu antenu isto je, medjutim kada povezem televizor preko hdmi porta sa kompom ne trese se nista, sve je normalno.zna li neko u cemu je problem?hvala unapred i pozdrav