- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 746
pa evo ti.........Upamti bilmezu meni kada neko nesto zatrazi ja mu dam ako sam obecao a ne tri puta da moli hajvanu prokleti.

Последно уредено:
pa evo ti.........Upamti bilmezu meni kada neko nesto zatrazi ja mu dam ako sam obecao a ne tri puta da moli hajvanu prokleti.
[DOUBLEPOST=1425598968][/DOUBLEPOST]pa evo ti.........
[DOUBLEPOST=1425598640][/DOUBLEPOST]izvini stara slika........evo ti sveza.......![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1425599258][/DOUBLEPOST]Pitanje za administratora.Sada sam htio javno da postavim par skripti i liste ,ali kada idem na datoteku i skinem skriptu pokazujeEeeeee bilmez pa to ima svaki forum.Nego pametnjakovicu ako ti strim zastaje sta moras da uradis???
Nemoze rar treba da bude .zip primer SF Telekom.zipEeeeee bilmez pa to ima svaki forum.Nego pametnjakovicu ako ti strim zastaje sta moras da uradis???
[DOUBLEPOST=1425598968][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1425599258][/DOUBLEPOST]Pitanje za administratora.Sada sam htio javno da postavim par skripti i liste ,ali kada idem na datoteku i skinem skriptu pokazuje
Се појави грешка
The uploaded file does not have an allowed extension.
VolimTV Zox.rar
Се појави грешка
TViet.TV15_10_1.rar
Се појави грешка
SF Telekom.rar
Ти си некој од sultanovic форум. Основно и непишано правило е никого да не го навредуваш, а со твоето однесување само се гледа ниското ниво на општа култура кое го немаш. Овде никој не е дојден да купи нешто за пари и никој не продава канали."BOKI71"seratoru vidis ovdje se moze za samo 40 eura da kupis stream za citavu evropu. IPTV,ili XBMC ili Dreambox itd.
Можеби ќе го добиеше овој канал, но твоето однесување е далеку од културно, може само да го видиш на слика. Малку се тие 1100 канали за кои Боки зборува, најмалку дупло и се бесплатно, а не некои 40 евра.Da li neko na ovom dobrom forumu ima HAYAT BiH???,,,,,,,,,ne hayat plus!!!Zahvaljujem.
ma jeste znam i ko je i sa takvim likovima koji su ispod tvog nivoa netreba se ni raspravljati.....Ти си некој од sultanovic форум.
Boki ne gubi vreme na takve likove. Ko se imalo razume u sve ovo zna odakle šta dolazi i ko je sta napravio. A ovi sto bi sve na gotovo i odmah nek se malo strpe. Ništa im neće faliti da sami pokušaju da nađu nešto. Tek onda će shvatiti koliko je to teško i onda neće tek tako olako objavljivati liste javno.ma jeste znam i ko je i sa takvim likovima koji su ispod tvog nivoa netreba se ni raspravljati.....
Sve govori o njemu sta je hteo postaviti......
SF Telekom,napravljen kod mene u stafu..2dull je napravio uz nasu pomoc do verzije 2 ,sada se stiglo do verzije 4 koja nigde nije javno postavljena ,nego smo postavili staru daleko jenostavniju verziju......koja kreira listu i posto se menja token svakih 30 sekundi kratko i traje.....na klik nismo postavili javno
Volim Tv je napravljen takodje u SF stafu pre godinu ipo i javno postavljeb i to od strane D3ns1 ,sve ostalo su lose kopije...
A vijet je smejanje od verzije obican dump sa jednim testnim userom i paswordom...imam i ja tu bezveznu verziju..a ova sto samo ja imam na klik na njegovu zalost pisana je u paytonu i sve vuce sama od a do s,ali on i nezna sta je to tako da mu je i glupo objasnjavati.....ali evo mu slike da bar vidi kako izgleda....izvorno..o njoj samomoze da sanja posto nisam jos nikom dao..to je verzija 6 do trece sam javno davao.....
![]()