Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
549
Поени од реакции
329
Nordicot pokusav da go gledam preku stb emu,izgleda ima geoblok,so koj player da go gledam na android tv box,a da ne e m3u lista
Автоматски споено мислење:

Ova na vremeto idese preku salezli skener,
zar uste postoi ovoj server,na vremeto go skenirav so salezli,vadese po nesto,ama stabilno,mnogu stabilno bese,treba da se proba povtorno :)

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.431
Поени од реакции
3.267
Nordicot pokusav da go gledam preku stb emu,izgleda ima geoblok,so koj player da go gledam na android tv box,a da ne e m3u lista
Со било кој плеер можеш да гледаш, оди без сн и ид, само ти треба мас кој работи во мк. Јас гледам на мас ама истестирав пред тоа многу макови додека го трефнав овој што го гледам.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
549
Поени од реакции
329
Со било кој плеер можеш да гледаш, оди без сн и ид, само ти треба мас кој работи во мк. Јас гледам на мас ама истестирав пред тоа многу макови додека го трефнав овој што го гледам.
jasno,jasno,ke mora i jas taka,eden po eden da probuvam koj ke opali

Член од
11 април 2012
Мислења
4.802
Поени од реакции
5.586
jasno,jasno,ke mora i jas taka,eden po eden da probuvam koj ke opali
Да не имате случајно да споделите некоја листа?
Гео локација Шведска

првенствено м3у ми треба зашто на Самсунг нема можност за МАС, ама ако тоа не е опција имам firestick иако гледам да не зависам од него

Моментално гледам некоја листа што искрено не се ни сеќавам кој тука ми ја сподели, тоа што ме нервира е што некогаш едноставно го снемува звукот и додека не рестартирани цел ТВ не се враќа

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.431
Поени од реакции
3.267
Да не имате случајно да споделите некоја листа?
Гео локација Шведска

првенствено м3у ми треба зашто на Самсунг нема можност за МАС, ама ако тоа не е опција имам firestick иако гледам да не зависам од него

Моментално гледам некоја листа што искрено не се ни сеќавам кој тука ми ја сподели, тоа што ме нервира е што некогаш едноставно го снемува звукот и додека не рестартирани цел ТВ не се враќа
Евентуално за наредниот викенд бидејќи тогаш колку толку можам да седнам дома и да проверам со впн Шведска.
Иначе имам нордик м3у неколку листи

Член од
3 март 2025
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pozdrav. Novi sam na forumu,nisam siguran da li je neko vec pitao,da li ima neko ko je blizak sa focuskanali.pro,neki resseler ili tako nesto?
Ako ima molio bi da mi se javi na pp.
Hvala.

Член од
29 јануари 2018
Мислења
59
Поени од реакции
53
Ko je procitao uzivajte zamolio drug da izbrisem

Последно уредено:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
395
Поени од реакции
286
pozz drugovi , treba mi mac za netip ovaj to sam imao stao je , ko mi pošalje odužim se mu sa nesto drugim

još jedna molba , trebao bi listu exyu koja sadrži kod vod filmova i epg na exyu

Член од
8 јуни 2019
Мислења
320
Поени од реакции
321
Pozzz svima.... da li neko može da mi pošalje novi link od stalkera za narodnu, koji sada radi, naravno u poruku, hvalaaaaa

Член од
29 јануари 2018
Мислења
59
Поени од реакции
53
pozz drugovi , treba mi mac za netip ovaj to sam imao stao je , ko mi pošalje odužim se mu sa nesto drugim

još jedna molba , trebao bi listu exyu koja sadrži kod vod filmova i epg na exyu
Kupi si Elite i imat ces ga stalno.
Mada jako malo nasih listi unutra.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.107
Поени од реакции
2.263
Гледам има Зона М1 Телевизија..секоја чест за програмата...
на интернет најдувам информација само за радио

и овај стрим за Радиото
и на жалост не е истата програма што оди на тв
има ли некој повеќе информација,или онлине стрим? за телевизијата

Го најдов.....кој сака ,нека гледа,пријатно гледање :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom