U kom smislu pomoci?Tko mi mozhe pomoçi za http://metitv.pro:8080 , hvala vam puno , najboli ste !
To je albanska mala lista.Budem mu ja poslao server je aktivan tako da ne trazi info za njega vec nju valjda.U kom smislu pomoci?
Pa nisam Baba Vanga da znam sta hoce...Nek se nauce.M
To je albanska mala lista.Budem mu ja poslao server je aktivan tako da ne trazi info za njega vec nju valjda.
je albanski hostPa nisam Baba Vanga da znam sta hoce...Nek se nauce.
Eto,sad znamo svi kakvu pomoc si trazio. Problem rijesen.je albanski host
Eto,sad znamo svi kakvu pomoc si trazio. Problem rijesen.
[/QUOTE
razlog je što ne znam dobro jezik, zato više gledam , Ne znam ni kako da objasnim problem
Hvala puno , najbolji steEto,sad znamo svi kakvu pomoc si trazio. Problem rijesen.
kako te natjera jedna neintelegentna osoba sa prosto prosirenom recenicom da napises gotovo jedan citav romanTvoj pokušaj da mi spustis samo pokazuju tvoju nemoć i nedostatak inteligencije. Možda bi trebao raditi na razvijanju svojih vlastitih kvaliteta umjesto što se trudiš srušiti druge.
Dobrodošao na forum, nadam se da će ti se promijeniti stav jer ovakvi komentari ne doprinose konstruktivnoj raspravi. Sretno u daljnjem sudjelovanju.Napisi koju recenicu sta si ko si,odakle si pobjegao da znamo sa kim imamo posla al ne vjerujem da ces to napravit tako da tvoje riječi su poput prolaznog vjetra - brzo dolaze i odlaze, dok moja snaga ostaje nepokolebljiva. Možda bi trebao raditi na svojoj unutarnjoj praznini umjesto što pokušavaš projektirati svoje frustracije na druge.
Uzivaj ti meni pocastio si me sta si mi se obratio ,cak si se i potrudio nspravit lazni nalog znaci pratis temu al ti fali samopouzdanja da udes sa pravim nalogom ovdje.
Автоматски споено мислење:
Nastavi razvijati svoje sposobnosti u vođenju rasprava na inteligentan i duhovit način. Kombinacija znanja, humora i strpljenja uvijek donosi plodne rezultate u komunikaciji. Sretno!
IPTVIPT-vea
Lapsus clavis,IPTV-aIPTV
Serija startira na 16.12.2024 tako da treba cekas da se sve serije prodzjat i cek tada da trazis ili plati EON.Jel zna neko gde ima da se gleda ili skine druga sezona domace serije vreme smrti.
Ko zna neka se javi na PP.
Unapred sam zahvalan.
Nebi komentirao forum gdje se ilegalno prodavalo i svakom clanu koji se registrirao nudale liste na pm.Doslovce svima.I gdje su se unistavale liste danonocno.A najzalosnije 95 % od toga su bili copi paste strucnjaci gdje imam cvrste dokaze odakle su kupili i preko dpd sluzbe uvozili na forum.Mozda je vama bio kralj meni nije nit mi ista dao samo mi unistio pa sam morao vuc konce da se to ponovo poslozi.kako te natjera jedna neintelegentna osoba sa prosto prosirenom recenicom da napises gotovo jedan citav roman
sa naglaskom kvazi psihologa i kako vidim nisi ni ti dugo na ovom forumu a ako te bas interesuje bio sam na elmu986
forumu gdje ga ovdje gotovo svi blatite da je ,,smrad,prevarant,lopov,,itd.Kad vam je djelio titule i pomagao oko IPT-vea
bio je kralj i sad kad je zatvorio forum zbog privatnih problema i nemogucnosti da se nosi sa ljubomornim likovima
i psihopatama niko da stane makar malo uz njega.Srecno ti bilo i zivi dalje u svom svijetu.
To je politika nista licno.A i nevidim sta toliko se brines za ovi crveni kartoni prosto progutas i guras dalje.Nebi komentirao forum gdje se ilegalno prodavalo i svakom clanu koji se registrirao nudale liste na pm.Doslovce svima.I gdje su se unistavale liste danonocno.A najzalosnije 95 % od toga su bili copi paste strucnjaci gdje imam cvrste dokaze odakle su kupili i preko dpd sluzbe uvozili na forum.Mozda je vama bio kralj meni nije nit mi ista dao samo mi unistio pa sam morao vuc konce da se to ponovo poslozi.
A sta se tice mene ja sam ovdje prisutan od 2016,i pteko 4000 postova i preko 6000 lajkova.Jednom sam bio pocrvenio u tom vremenu i dobio 26 zutih kartona.