- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 197
ako moze i meni fala...poslao sam ti nekoliko
ako moze i meni fala...poslao sam ti nekoliko
Pa povadili su na tisuce sa net iptv apk i nije im dosta,sad samo izbaciva strane nase razjebali izbacivali van.Za godinu dana ako izbaci 20 nasih bice dobro.A prije 2 godine ih bilo preko 6000 komada domacih.Ma vidiš da su objesni. Još malo če tražit max tv da im netko da gratis . A da makar gledaju nešto. Samo tko više izvuče i uništi. Ja više neda nikom ništa. Jedino ako ga znam više od pet godina i znam da mu je za gledanje.
I dalje u potrazi za proservers listom, ako ima koja, nebitno mac ili m3u al da radi u HR.Ako ima koja proservers slobodna molio bi
imaš ppI dalje u potrazi za proservers listom, ako ima koja, nebitno mac ili m3u al da radi u HR.
Hvala
Hvala punoimaš pp
Ih lako cemo za crn ekran, ja moj premazao u dugine boje jer kazu to je sad modni hit a ko bi mu ga znao sta je to.Došlo je vrijeme da svatko sebi traži listu za svoje područje, a ne da ja i netko drugi razmišlja i traži za vaš
geo listu..a tomu ste si sami krivi što je do tog došlo. Tko zna nači če tko nezna crn ekran.
ako može meniproserver cro ako nekom treba radi samo pod cro vpn 2 konekcije
ako ima sanse moze i meni a pozdrav drug kako siproserver cro ako nekom treba radi samo pod cro vpn 2 konekcije
srdacan pozdrav imenjace, lijepo te je vidjeti opet aktivnog.proserver cro ako nekom treba radi samo pod cro vpn 2 konekcije
Javis dal idehvala ti drug svejedno , tražit ćemo neku drugu sto nema geoblock