Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Ovo nikako nije dobro
Ja sam fino govorio decki maninite se toga niko me ne slusa druziti se mozemo i bez toga al frajeri se uvijek nadu legende,kraljevi a oni uvijek prvi pobijegnu.Sta meni fali nikad nista nisam objavio,nista prodao nista serao javno,a zajebavao se meni to bila sprdacina zezanje.Al ne glumili su frajere takmicili ko ce vise postavit pa su poceli i fajlove .
Fino sam ja napisao de ce u haps mnogi.
Nije problem ok gledao si krsio si dobit ces opomenu,al brate mili javno stavljat,prodavat,nudat tamo svakom ko je ulazio u forum,naslikavat se falit pa to je preraslo u opsti kaus.
Koliko puta smo mi pojedinci napisali nemojte javno stavljat nista ja to godinama ponavljam .I bahriji sam fino napisao nemoj brate mili glumit frajera.
Автоматски споено мислење:

ima li neki novi forum gde su mislim stare clanove sta se znamo
Nema sve zatvoreno

Член од
26 октомври 2019
Мислења
676
Поени од реакции
1.596
Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.

Pa sta ce ti fino se druzis otvorite temu pederluk hahaaa.Sta se vi bez listi neznate druzit
Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu admina:):sekc:

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.

Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu admina:):sekc:
Znas sta cu ti reci nije ni lose sta se ovo pozatvaralo,jos ce sad sotu u njenackoj hapsit serbian forum je pun slika i listi,i rijese telegram ostalo je sve tako tako i fino mir.
Zbog Sote ce im poglavlje 4_55 zatvorit

Kajgana Shop

На врв Bottom