Ovo nikako nije dobro
Ovo nikako nije dobro
Ja sam fino govorio decki maninite se toga niko me ne slusa druziti se mozemo i bez toga al frajeri se uvijek nadu legende,kraljevi a oni uvijek prvi pobijegnu.Sta meni fali nikad nista nisam objavio,nista prodao nista serao javno,a zajebavao se meni to bila sprdacina zezanje.Al ne glumili su frajere takmicili ko ce vise postavit pa su poceli i fajlove .Ovo nikako nije dobro
Nema sve zatvorenoima li neki novi forum gde su mislim stare clanove sta se znamo
Je buksa,cuza kako ocesBok ljudi, imam pitanje. Forum balkaniptvclub.com već neko vrijeme nije dostupan? Postoji li alternativa?
Dok ne zatvore
Meni koliko poznatu administracija nije produzila isteklo u 4 mjesecu negdje.
Bok ljudi, imam pitanje. Forum balkaniptvclub.com već neko vrijeme nije dostupan? Postoji li alternativa?
Ali nema više ni m3u ni MAC listaBALKAN IPTV CLUB - NAJBOLJI I NAJORIGINALNIJI "BALKAN IPTV CLUB" FORUM !!!
Forum software by BALKAN IPTV CLUBbalkaniptvclub.ydns.eu
Pa sta ce ti fino se druzis otvorite temu pederluk hahaaa.Sta se vi bez listi neznate druzitAli nema više ni m3u ni MAC lista
Zato sta su ljudi koji su otvorili iz eu a moze im svako stat na zulj.A zbog cega sta ce neko napisati ti si kralj.Zašto
Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.Ovo nije isti sajt (https://balkaniptvclub.com/forum/index.php)
Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu adminaPa sta ce ti fino se druzis otvorite temu pederluk hahaaa.Sta se vi bez listi neznate druzit
Znas sta cu ti reci nije ni lose sta se ovo pozatvaralo,jos ce sad sotu u njenackoj hapsit serbian forum je pun slika i listi,i rijese telegram ostalo je sve tako tako i fino mir.Nije sija nego vrat... Na jednom ti otvoreno trazio novac a na drugom,kao bajagi donacija,za liste i alate.
Автоматски споено мислење:
Ta rijec je zabranjena na doticnom forumu posto licno vrijedjas dvojicu admina