Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
25 февруари 2015
Мислења
339
Поени од реакции
572
poznati psihopata koji je izbacen sa svih mogucih foruma se vratio nakon sto je shvatio da ga odavde vise nema ko da izbaci. Vratio se i po ko zna koji put pokazao da je bolestan, koka mozak igra djecije igrice sa odraslim ljudima :lolzz:

Член од
25 февруари 2015
Мислења
339
Поени од реакции
572
Ti to meni lizali jer ti Elma dao lizali da lizes ostavio vas gazda na cedilu haha sada ste sami gde ćete nalaziti liste VIP clanovi kada dodju tamo clanovi vi ih odmah napadate nikom niste pomogli sve ste za vas skrivali ovde dodjete da se svadja te kao sto je Vini i vas gszdic Elmu sada cemo vas videti sta cetedarafite bez gazdu haha hocete mu nosite cigarete on misli sakrio se u Bosnu odmah da ga nece probavi prate ga svaki korak hahaha sto Kaze dsuki sam je kriv i to je to drcan za novac donacije ko uplati 20 eura dobija mesec dana listu u clan bio dobije i to na dva meseca i tako daje i daje prodavao je skenere koji nije on napravio on je potrcko.Toliko hajde pudlice oksnite se od mene.
Автоматски споено мислење:

:drk::masa::masa::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
gazda? ti si mene zamjenio sa nekim ja sam gazda i ko se tebi obracao? A ako ima neki mod ovdje trebao bi direktno da te izbaci odavde zbog ovoga:
1733080574860.png

Член од
19 декември 2018
Мислења
13
Поени од реакции
19
Ko mi se javio porukom,svi dobili listu

Sada dijeliš sa svojim šefom, stavio si 200 postova da ljudi imaju postove čim dođu ili ih banuj ili povećaj na 300 postova ce se sve pogasiti haha.
[/CITAT]
Majstore,zadnjih mjesec dana podjelio 300 domačih lista 30-60 postova.Koji šef?Elmu me banovao na 9mjeseci hahahaah

Eto vam lista,ima svega-sve su aktivne-danas čekirane!!!!

eo još malo.......

Attachments

Последно уредено:

dragan100

Dragan100
Член од
1 март 2017
Мислења
39
Поени од реакции
24
mi treba android aplikacija za iptv sto ima vgradeno vpn. ako nekoj znae .Pozdrav

Trebam android aplikacija sto ima ugradjeno vpn. ko zna ako hoce da mi javi
Pozdrav

Член од
19 декември 2018
Мислења
13
Поени од реакции
19
Ovaj prevoditelj stranice,nikako ne radi dobro-a čirilicu znam malo i nimalo :Da::masa:

Член од
19 декември 2018
Мислења
13
Поени од реакции
19
Mac liste------

Za gledanje m3u lista ovo vam jedan od najboljih playera-za windows... https://potplayer.daum.net/

Ovaj player vam za m3u,MAC liste..... https://mega.nz/file/fpRWgaRA#y65Mu8zH82KGyapxho8RTtptKsF-UNwSL9VV1NWIuOU Snimka zaslona 2024-12-01 224424.jpg

To je to od mene-možda vas još koji put škicnem.Ugodan ostatak noči :)

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom