gazda? ti si mene zamjenio sa nekim ja sam gazda i ko se tebi obracao? A ako ima neki mod ovdje trebao bi direktno da te izbaci odavde zbog ovoga:Ti to meni lizali jer ti Elma dao lizali da lizes ostavio vas gazda na cedilu haha sada ste sami gde ćete nalaziti liste VIP clanovi kada dodju tamo clanovi vi ih odmah napadate nikom niste pomogli sve ste za vas skrivali ovde dodjete da se svadja te kao sto je Vini i vas gszdic Elmu sada cemo vas videti sta cetedarafite bez gazdu haha hocete mu nosite cigarete on misli sakrio se u Bosnu odmah da ga nece probavi prate ga svaki korak hahaha sto Kaze dsuki sam je kriv i to je to drcan za novac donacije ko uplati 20 eura dobija mesec dana listu u clan bio dobije i to na dva meseca i tako daje i daje prodavao je skenere koji nije on napravio on je potrcko.Toliko hajde pudlice oksnite se od mene.
Автоматски споено мислење:
Saljem liste posle utakmice Hajduk-Dinamo-HŽV!
Osim meniListe podjeljene,ko mi se javio.Ak ko još treba.,Tu smo
ale aleee ale aleee volim te hajdučeSaljem liste posle utakmice Hajduk-Dinamo-HŽV!
Ko mi se javio porukom,svi dobili listuOsim meni
Sada dijeliš sa svojim šefom, stavio si 200 postova da ljudi imaju postove čim dođu ili ih banuj ili povećaj na 300 postova ce se sve pogasiti haha.
[/CITAT]
Majstore,zadnjih mjesec dana podjelio 300 domačih lista 30-60 postova.Koji šef?Elmu me banovao na 9mjeseci hahahaah
U Koprivnici al da platis pivu ti ispricam pricu i tvoj user pas iako si se trudio mijenjat stalno ipak puhao,hahaaa.Komedija-nastavite još malo da mi uljepšate dan Ps. ako tko treba m3u liste naših servera, nek mi se javi na pm.
Gle uci jos ti sad kajgana ostala na sf forumu je sota sef hahaaaa.A ovdje ak ces zajevavat ja i fuki te posjetimo doma odmahOvaj prevoditelj stranice,nikako ne radi dobro-a čirilicu znam malo i nimalo a: