Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Pozdrav svima, da li neko ima SKY movies kanale? I šta da radim sa TS fajlovima kad prekidaju, čak i preko VLC playera.. Hvala
Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.
A ovo drugo pitanje, imaš pp.

pitanje za dilbera, gde se kupuju te liste, imaš li ti neku za prodati, koju, koliko košta....

Последно уредено:
Член од
13 јули 2015
Мислења
168
Поени од реакции
26
ko ima ERA TV od makedonia ko radi nadvor od makedonia ??? ili ALSAT M[DOUBLEPOST=1474301087][/DOUBLEPOST]ko ima ERA TV od makedonia ko radi nadvor od makedonia ??? ili ALSAT M

Последно уредено:
Член од
25 февруари 2015
Мислења
346
Поени од реакции
593
Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.
A ovo drugo pitanje, imaš pp.

pitanje za dilbera, gde se kupuju te liste, imaš li ti neku za prodati, koju, koliko košta....
Ne ja ih ne prodajem ali znam ljude koji prodaju, na jednom drugom forumu ima cjela rubrika gdje se razni provajderi reklamiraju. Ime foruma ne bih ovdje javno objavljivao.

Член од
13 септември 2016
Мислења
236
Поени од реакции
42
Da li ima neki sajt preko koga mogu da se gledaju makedonski kanali? Oni što bili pre, izgleda da više ne rade.

Последно уредено:
Член од
16 јуни 2015
Мислења
573
Поени од реакции
606
Ima ima makedonskija kanala , ja sam bio postavijo ovde na forumu par kanala ,sad su opet aktivni i to rade dobro ,barem za sad.Pozz

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Ниси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.

Член од
25 февруари 2015
Мислења
346
Поени од реакции
593
Ниси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.
kakvog belaja?

Член од
13 септември 2016
Мислења
236
Поени од реакции
42
Misliš da grebujem sa servera? A pa skinuo sam IPTV-Sharp-1.2 mada nisam ništa izvukao (da radi). A i ako izvučem, to je uglavnom ts

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
А ти во каков формат сакаш да бидат m3u8.Што му фали на тс форматот.

Kajgana Shop

На врв Bottom