- Член од
- 25 февруари 2015
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 593
trebas sebi kupiti listu i nece ti prekidatiPozdrav svima, da li neko ima SKY movies kanale? I šta da radim sa TS fajlovima kad prekidaju, čak i preko VLC playera.. Hvala
trebas sebi kupiti listu i nece ti prekidatiPozdrav svima, da li neko ima SKY movies kanale? I šta da radim sa TS fajlovima kad prekidaju, čak i preko VLC playera.. Hvala
Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.Pozdrav svima, da li neko ima SKY movies kanale? I šta da radim sa TS fajlovima kad prekidaju, čak i preko VLC playera.. Hvala
Ne ja ih ne prodajem ali znam ljude koji prodaju, na jednom drugom forumu ima cjela rubrika gdje se razni provajderi reklamiraju. Ime foruma ne bih ovdje javno objavljivao.Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.
A ovo drugo pitanje, imaš pp.
pitanje za dilbera, gde se kupuju te liste, imaš li ti neku za prodati, koju, koliko košta....
Најефтино ти е да го купиш новниот панел се разбира бесплатно-и ке си имаш 50-80 усери.A koja je onda poenta izbacivanja ts linkova? kad ne seckaju?
I recimo da hoću da kupim ovo na ovom serveru nalog http://devcon.1dns1.com:8080
ja ne znam njihov sajt i gde mogu da kupim?
Da kupim novi nalog i dobijam 50 usera, koje mogu da prodam? Ili da razdelimНајефтино ти е да го купиш новниот панел се разбира бесплатно-и ке си имаш 50-80 усери.
kakvog belaja?Ниси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.
Misliš da grebujem sa servera? A pa skinuo sam IPTV-Sharp-1.2 mada nisam ništa izvukao (da radi). A i ako izvučem, to je uglavnom tsНиси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.
TS secka... i ne može da se gledaА ти во каков формат сакаш да бидат m3u8.Што му фали на тс форматот.
Таквог скочиче одма они чланови који продају тај домен рецимоkakvog belaja?