- Член од
- 1 октомври 2017
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 11
Možete li mi pomoći da napravim combolist user:pass, imam 2 popisa riječi korisničko ime i lozinku kako ih spojiti na combolist
[/CITAT]
Možete li mi pomoći da napravim combolist user:pass, imam 2 popisa riječi korisničko ime i lozinku kako ih spojiti na combolist
[/CITAT]
i nece mu vise opsta raditTo kad kažeš najjaču moraš imati dosta informacija da bi sve nas uverio da je tako al evo ti primer da ne rade pojedini kanali baš u toj listi
Прегледај го приврзокот 367091
Ako mislis na king-box.club, on radi normalno...dali zna neko zasto ne radi king-box .. ili ima novo ime .. hvala unapred
Radi u SFVIP playeru i Stalker playeru, ocito geoblok - IPblok, moras naci onu koja ce tebi raditi...jel zna neko na kom playeru radi ovaj server http://glavni.tv-black.com:8000/c/? nece mak kao ni m3u ni jedan player nece da pusti kanale samo ucita listu.
Imaš PPAko neko ima mac da mi posalje hvala
da u pravu si evo nasao konacno jedan mac da radi,zaeban server ali stabilan do bola.Jos art da razbijem i kompletan sam ako neko zeli pomoci u ppAko mislis na king-box.club, on radi normalno...
Radi u SFVIP playeru i Stalker playeru, ocito geoblok - IPblok, moras naci onu koja ce tebi raditi...
Eno na telegramu pun k art listi, turci sve uništiše da u pravu si evo nasao konacno jedan mac da radi,zaeban server ali stabilan do bola.Jos art da razbijem i kompletan sam ako neko zeli pomoci u pp
Nije merak kada dobijes na gotovo ja zelim da sam nadjem listu.Imao sam config koji ne radi vise za art pa bi hteo znati cime sada mogu izvaditi.Da se razumemo sve sto nadjem je za moje potrebe ne sirim dalje.Eno na telegramu pun k art listi, turci sve uništiše
Za art treba da imas znaje programera, da bi dosao do liste.Nije merak kada dobijes na gotovo ja zelim da sam nadjem listu.Imao sam config koji ne radi vise za art pa bi hteo znati cime sada mogu izvaditi.Da se razumemo sve sto nadjem je za moje potrebe ne sirim dalje.
Za art treba da imas znaje programera, da bi dosao do liste.
Еве пример за мак адреса од арт.To si upravu pod broj jedan treba da imas stbemu odradzen za art tv ...To sve imam al je jedino problem u configu i maku vise ne koriste standardni mak sve su to sad druge kombinacije makova
Автоматски споено мислење:
Jedan i jedini majstor za liste je pogotovu za artv je Zoki Niko