- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
dva puticaKoja je ova lista @Starbucks1 i dva.
... svi kanale su po nekoliko puta stavljeni i vuce iz razliciti izvora
dva puticaKoja je ova lista @Starbucks1 i dva.
... svi kanale su po nekoliko puta stavljeni i vuce iz razliciti izvora
tako jedva putica
a, znas li zasto ja mogu da gledam drimove, pa zato sto ih niko ne gledatako je
tako je...izvinjavam se...nisam dobro procitao tvoj posta, znas li zasto ja mogu da gledam drimove, pa zato sto ih niko ne gleda![]()
![]()
Apsolutno se slažem. Ja ne mogu gledati sport ako nije barem na 50 FPSa. Zato i sve što gledam gledam sa američkih (USA/Canada) kanala.U pravu si, na ovom mix stalker_portalu http://192.99.147.142/stalker_portal/c/
možeš pronaći strane (američke) sportske kanale sa 60fps, bar tako pokazuje plejer
razlika u živosti slike je primetna
čisto da vidite da ne varam
to je device lista,(sa verovatno SN zaštitom)
IMA li.neko liatu ovu
Istina da je na 50 FPS-a slika puno bolja i kvalitetnija i razna obrazlozenja od raznih domacih reselera da TV programe drze na 25 FPS-a zato jer vecina ljudi jos ima stare LCD TV-e uopce ne drzi vodu i na starom LCD TV-u mogu normalno gledati sliku od 50 FPS-a, pa TV programi sa zemaljskih TV odasiljaca idu na 50 FPS-a znaci da njih stari LCD tv-i nebi mogli gledati, price reselera su price za malu djecu...Apsolutno se slažem. Ja ne mogu gledati sport ako nije barem na 50 FPSa. Zato i sve što gledam gledam sa američkih (USA/Canada) kanala.
Pa kad prodje mladost ostaje iptv,u ona vremena sam gasio tv.Bilo me briga dal je kolor ili crno beli, nego off i valjaj.sad' ste se vi zakacili tog FPS-a k'o pijan plota, pa ja nista ne kazem![]()
![]()
Naravno, da distributeri, provajderi, selleri i reselleri varaju i lažu, i ne samo po tom pitanju.Istina da je na 50 FPS-a slika puno bolja i kvalitetnija i razna obrazlozenja od raznih domacih reselera da TV programe drze na 25 FPS-a zato jer vecina ljudi jos ima stare LCD TV-e uopce ne drzi vodu i na starom LCD TV-u mogu normalno gledati sliku od 50 FPS-a, pa TV programi sa zemaljskih TV odasiljaca idu na 50 FPS-a znaci da njih stari LCD tv-i nebi mogli gledati, price reselera su price za malu djecu...
imas pmMozes neko mi poslati ovu listu http://geniuses-line.com:22455