- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
To je to,nisam se ja juce mogo sjetit kad pitao odlicna je.IPTV Extreme je ta aplikacija koju tražiš
To je to,nisam se ja juce mogo sjetit kad pitao odlicna je.IPTV Extreme je ta aplikacija koju tražiš
Da je Marko kojim slučajem nasjeo na tvoju minu i poslao me u zrak ti bi mu sigurno rekao da si se šalio.Sta si se nakostresio ko puran samo se ti zabavljaj imam ja pametnijeg posla nego ovdje virtualno provodit vrijeme.Od ovog iptv vise ne razumete ni salu.Ode vam zivot uz laptop i pisarenje.Inace sam primjetio da 3% ljudi znaju primit salu i uzvratit ostali 97% ste stara gundala i jebivetri.
Molim gospodina da mi ne salje vise slike,juce mi je poslao sliku i napisao vidi sliku!!Pogledao sam sliku,slikao se u stiklama,Zena je popila bromezapam da se smiri,ja ranisan posto imam slab zeludac ..nemoj vise slati prijavicu te...Sta si se nakostresio ko puran samo se ti zabavljaj imam ja pametnijeg posla nego ovdje virtualno provodit vrijeme.Od ovog iptv vise ne razumete ni salu.Ode vam zivot uz laptop i pisarenje.Inace sam primjetio da 3% ljudi znaju primit salu i uzvratit ostali 97% ste stara gundala i jebivetri.
Sta se patite oko kanala sa tvh , jednostavno http://ip:port/stream/channelnumber/1-2-3 ili vec i eto ga nista lakse , to ukoliko tvh nema zastitu sa pass ili http://ip:port/playlist a cim se moze izvadit kanal nema zastiteеве една невозможна мисија )
Автоматски споено мислење:
ова работи само со ВПН од државата од каде што е макот
Tesko ga je skenirati jer banuje bez proxy nakom minut dva, a sa proxy totalno sporo skenira 10-20 cpm.Evo gospodo da se malo zabavimo
Skenirajte
ko nadje validan mac i da mu radi u SF Vip Player bravo .. validan mac ce se nac samo ... dal ce da radi ? naravno ja sam vec nasao slikao da imam dokaz da nebi neki rekao .......
Pozdrav
znaci i tebi slao slike..neko je napisao da dosta clanova ne dolaze na forum,evo sta je razlog!!!
само backup ли може да се испрати до мак адреса,или може само определен портал?IPTV Extreme je ta aplikacija koju tražiš
Ok...nisam dobro svatio pitanjeMa zna on za te dve pita za neku trecu a da nije smart i duplex i da koristi mac,nisi popratio njegov post do kraja
Loše skeniraš, lako nađe mac-ove, otvara portal ali ne i kanale, probao sa VPN više lokacije - neće !Tesko ga je skenirati jer banuje bez proxy nakom minut dva, a sa proxy totalno sporo skenira 10-20 cpm.
A da ide malo brze mislim da bih ga nasao da radi, predpostavljam na sta mislis!
Ne skeniram lose nadje i meni Mac-ove ali ne one o kom je on pricao, da bi te nasao morao bih mozda imati 100-200 Mac-ova pronadjenih! Ali jednostavno trebalo bi mi vremena da pronadje toliko, jer sporije skenira taj server!Loše skeniraš, lako nađe mac-ove, otvara portal ali ne i kanale, probao sa VPN više lokacije - neće !
и јас ја видов под ова име на сервер mahs.work
Treba svojim primjerom ukazivati ljudima da treba dijeliti i da ne treba biti stisnutih šakaи јас ја видов под ова име на сервер mahs.work
солидна листа
ама не решив вака да ја уништам јавно
јас ги делам со пассфорд...а не вака јавно,,,да прекинат за 1 час((Treba svojim primjerom ukazivati ljudima da treba dijeliti i da ne treba biti stisnutih šaka