- Член од
- 13 јануари 2021
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 73
ovaj stavio na sultanovic stvarno liste
E to mi nije jasno , Dadoxy objavi sliku, kaže folira se, Dadoxy počne pričati bilo šta kažu ne drži se teme ,ko ce ljudima ugoditi, zale se da se vise ne pominje glavna tema, kad se pomene svi se odma bune.....
ne, ne, ti bi trebao da oformis jedno drustvo mrtvih pesnika, i medjusobno da se nasladjujete (ko neki)E to mi nije jasno , Dadoxy objavi sliku, kaže folira se, Dadoxy počne pričati bilo šta kažu ne drži se teme ,
Dadoxy objavi javno listu kažu uništava, Dadoxy nudi za pare svima da nauče , kažu Dadoxy zloban i pohlepan.
Najbolje je da se odjavim s posla , da nista ne radim u zivotu vec da samo dajem ljudima liste , a da mi oni govore hvala i od toga živim .
aaaaaaa, u mutnim vodama plivasbaza je javna samo je ne vidi google... i to zadaje velike probleme......
Cini ti se bistro bistro burazeruaaaaaaa, u mutnim vodama plivas
A sta si rekao inace to ti Torpedo poslao ilibistro nego sta, eto objavio sam deo tajne, za dalje sami mora da se potrudite.......
Pojasni malo drug na koga mislis na koje stvari se odnosi tvoj post konkretno...etcKako su ovde neki ljudi postali bahati, zlobni... dočepali se tuđe pameti i umjesto da sa novopečenim znanjem pomažu oni gledaju kako će zajebati jedan drugoga. Zar mislite da ste bolji ljudi, da vas neko više cijeni.....Da toliko energije utrošite da pomognete osjećali bi se bolje, ovako - ova zloba će vas izjesti.
jok, ne znam coveka, osim po niku, ja isto placao ljudima da mi kazu sta i kako... i naucilo se po nesto...A sta si rekao inace to ti Torpedo poslao ili